היי. אני מניחה.

מאי15

New member
היי. אני מניחה.

אמממ... קוראים לי מאי. אני בת 15, כיתה ט'. בינתיים אני עוד גרה בארץ, ביולי עוברת לעיר קטנה ליד דאבלין, אירלנד. את הקישור לפורום הזה קיבלתי מחברה, אז החלטתי לנסות. מה כבר יכול להיות?
בכל מקרה, עצות, טיפים או מה שלא יהיה - יתקבלו בברכה. (למה לעזאזל אני מדברת כמו מורה? "יתקבלו בברכה"? טוב נו) ו... ההודעה הזאת יצאה לא משהו. טוב נו.

feeler

New member
היי לך!!

אמממ... אירלנד?? ייהיי!! אני כל כך רוצה לראות את אירלנד! אבל אני מניחה שלגור שם זה שונה... עצות? רק תפתחי את הראש ואל תחשבי כל הזמן על הארץ, למרות שאני יודעת שזה נורא קשה, ואולי לא תצליחי לעשות את זה. ותנסי להנות... כל דבר אחר, את יכולה לפנות אלינו...!!

אסף 8

New member
אירלנד, איי?

אחחח... אין כמו מבטא אירי אמיתי יחד עם כל המנהגים והריקודים שלהם... אז אני אסף מריצ'מונד קנדה. אז מה את חושבת על המעבר?

מאי15

New member
../images/Emo13.gif

אווו... קנדה זה נחמד! בוא נתחלף
ו... נחש מה אני חושבת על המעבר הזה. (
)

hellyah

New member
שוייט!

roihgt mate, i be sitting in the baa day, till dis bully commin buggin me ass off... and i be "ahhh you bugga go way you cretin" and he be draggin me out by me colla! nah mate nah this aint roihgt see... he fuucking maniak be thinkin he can grab me off me stool just like this and? what happn to bin able joy a pint? בקרוב אצלך...

Hielo

New member
הלו!

אני אוריאן מהרפובליקה הדומיניקנית, הקאריביים.... שיהיה לך בהצלחה שם! ותנצלי כל רגע בארץ! למרות שיש לך עוד זמן.... אבל בכל זאת!

kit k@t

New member
Tני בדיוק קוראת ספר על הרפובליקה

הדומיניקנית! ספר שולט. קאט

למעלה