אני מכוון רק לדיסני או נטפליקס כי אין ברירה, של תווכן להט"בי, תודה
nimrodds2022 Active member 23/5/25 #1 אני מכוון רק לדיסני או נטפליקס כי אין ברירה, של תווכן להט"בי, תודה
טוני החתול Well-known member מנהל 23/5/25 #2 בנטפליקס יש הרבה תוכן להטבי שכבר הגיוני שאתה מכיר כמו הארטסטופר, young royals, כתום זה השחור החדש... אתה יכול לראות רשימות כאן: Google Search www.google.com חדשות יותר שהם לפחות קצת להטביות הן: Dead Boy Detectives, The Residence גם בדיסני+ יש תכנים להטביים, אם כי נראה לי פחות. למעשה אני מצליח לחשוב רק על Love Victor בתור סדרה ממש להטבית
בנטפליקס יש הרבה תוכן להטבי שכבר הגיוני שאתה מכיר כמו הארטסטופר, young royals, כתום זה השחור החדש... אתה יכול לראות רשימות כאן: Google Search www.google.com חדשות יותר שהם לפחות קצת להטביות הן: Dead Boy Detectives, The Residence גם בדיסני+ יש תכנים להטביים, אם כי נראה לי פחות. למעשה אני מצליח לחשוב רק על Love Victor בתור סדרה ממש להטבית
nimrodds2022 Active member 23/5/25 #4 נכתב ע"י nimrodds2022: אתחיל את באהבה, ויקטור, תודה שכחתי להמליץ על סודו של הנהר בנטפליקס, סדרה נהדרת שמציגה את המגדר השלישי ועשוה ממש טוב לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י nimrodds2022: אתחיל את באהבה, ויקטור, תודה שכחתי להמליץ על סודו של הנהר בנטפליקס, סדרה נהדרת שמציגה את המגדר השלישי ועשוה ממש טוב לחץ כדי להרחיב...
nimrodds2022 Active member 23/5/25 #5 התחלתי את באהבה, ויקטור, וזה היה ממש חמוד, בחור בארון בעיר חדשה, דות מתוקה, המון אפשרויותף אני ממליץ, צפייה מהנה!
התחלתי את באהבה, ויקטור, וזה היה ממש חמוד, בחור בארון בעיר חדשה, דות מתוקה, המון אפשרויותף אני ממליץ, צפייה מהנה!
דורי 1981 Well-known member 24/5/25 #6 כל דבר של הרלן קובן. בעיקר הבריטים: הטעות כולה שלך, תישאר קרוב והנעלמים. יש גם קריצות למגזר שלך.
nimrodds2022 Active member 25/5/25 #7 נכתב ע"י דורי 1981: כל דבר של הרלן קובן. בעיקר הבריטים: הטעות כולה שלך, תישאר קרוב והנעלמים. יש גם קריצות למגזר שלך. לחץ כדי להרחיב... ניסיתי לצפות בתוכן שלו ולא אהבתי
נכתב ע"י דורי 1981: כל דבר של הרלן קובן. בעיקר הבריטים: הטעות כולה שלך, תישאר קרוב והנעלמים. יש גם קריצות למגזר שלך. לחץ כדי להרחיב... ניסיתי לצפות בתוכן שלו ולא אהבתי
דורי 1981 Well-known member 25/5/25 #8 נכתב ע"י nimrodds2022: ניסיתי לצפות בתוכן שלו ולא אהבתי לחץ כדי להרחיב... בהצלחה בהמשך החיפושים.