היי! אני מחפשת

lironk25

New member
היי! אני מחפשת

שירים מתוך מיוזיקלס לבנות, ואני לא מכירה יותר מידי, יש למישהו רעיונות?

shiratel

New member
תאמיני לי לא חסר! הנה כמה

זכרון - גריזבלה מ"חתולים" בית עם גג - אודרי מ"חנות קטנה ומטריפה" עם כל הג'אז - ולמה מ"שיקאגו" ויש עוד מ"שיקאגו" שאני לא יודעת את התרגום לעברית שלהם כגון השיר של מאמא, I can't do it alone, funny honey איזה גבר - אני לא יודעת איזה דמות, אבל זה מ"צ'ריטי המתוקה" קברט - של סאלי מ"קברט" מון הר - של סאלי מ"קברט" שירים מהלו, דולי... יש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאא! אנשים תעזרו קצת זה ממש לא קשה!

דחוווווווווווווווווף

היי אני מחפשת בדחיפות את השיר "אם הפעם" מתוך קברט. אם למישהו יש את זה אז בבקשה זה ממש דחוף...

1eddi

New member
אז ככה....

יש מגריז-מהדמויות של סנדי כמובן...וגם של ריזו יש מאחים בדם-"מרלין מונרו" של גברת גונסטון "בתשלומים נוחים"-גברת גונסטון יש מגברתי הנאוה-"i could have danced all night יש מעלובי החיים- "לבדי" "חלום חלמתי" ועוד הרבה יש מאויטה- "אל נא תבכי ארגנטינה" יש מישו כוכב עליון- "איך לאהוב אותך" יש מצלילי המוזיקה- "דברים שאותי משמחים" יש גם מסיפור הפרברים ויש גם מהמפיקים-את השיר של הפצצה שודית יש גם מאוליבר- את השירים של ננסי "הום פפה" ויש עוד שיר "as long as he needs me" גם הוא של ננסי יש גם מיוסף את הרפליקות של המספרת "i've got rhythm"-מהמחזמר crazy for you "everything's coming up roses"- מהמחזמר gypsy "can't help lovin' that man"- מהמחזמר showboat "I know him so well"- מהמחזמר chess מקווה שעזרתי קצת..חלק מהשירים יש לי במחשב...ולחלקם יש לי תרגומים

shiratel

New member
חחחחח אדי1 אני רואה שאנחנו

נעזרים באותו מקור - הדיסק של המיוזיקלס. נכון שזה דיסק פשוט יפה?!

1eddi

New member
זה אחד מעשרות האוספים שיש לי

אבל כן הוא לא רע... יש לי גם..את הדיסק של שירת הקאמרי ויש לי דיסק של פאנטום האופרה ושל קאטס,ושל אאידה, ושל הערב מחזמר,יש לי את כל השירים של למה המלך ושלמי הסנדלר, ואת כל השירים מהמפקים, ויש לי אוליבר, ויוסף, ואחים בדם...ועוד רבים וטובים

למעלה