היי אני לילוש ואני דו מינית.
נ נסחפת עם הגלים New member 12/3/14 #3 חשבתי שפה סובלניים כלפי כל הנטיות המיניות. איפה הפרגון? איפה החיבוק? איפה WE LOVE U LILUSH? בושו, בושו לכם והיכלמו.
חשבתי שפה סובלניים כלפי כל הנטיות המיניות. איפה הפרגון? איפה החיבוק? איפה WE LOVE U LILUSH? בושו, בושו לכם והיכלמו.
נ נסחפת עם הגלים New member 12/3/14 #10 מטקה כולם שרוטים. כוולם. אין בן אדם לא שרוט היום. מי שאין לו שריטה הוא לא בן אדם.
מ מוטי חוף מציצים New member 13/3/14 #27 סבבה לילוש עזבי שריטות לא נורא . אבל את נהנית משני עולמות. ואווו. מה אגיד לך אצלך 365/24/7 פעמיים כי טוב =)
סבבה לילוש עזבי שריטות לא נורא . אבל את נהנית משני עולמות. ואווו. מה אגיד לך אצלך 365/24/7 פעמיים כי טוב =)
נ נסחפת עם הגלים New member 12/3/14 #12 אבל אני לא הומו אני דו-מינית. פמית (עם נגיעות של בוצ'ה, ממש קצת נגיעות. בקצוות. אתם מכירים בוצ'ות שאוהבות את פושין?)
אבל אני לא הומו אני דו-מינית. פמית (עם נגיעות של בוצ'ה, ממש קצת נגיעות. בקצוות. אתם מכירים בוצ'ות שאוהבות את פושין?)
מ מוישלה זיסמן New member 12/3/14 #13 באמת בא לך על נשים כמו על גברים? או שבא על גברים ופעם בא יש לך דודא לאישה?
נ נסחפת עם הגלים New member 12/3/14 #16 זה מורכב אבל מבחינה מינית גרידא נשים מושכות אותי יותר מגברים.
מ מוישלה זיסמן New member 12/3/14 #20 אז למה את עם גברים? מבחינה נפשית הם יותר קרובים אלייך? הרי נשים בדרך כלל יותר זמינות מבחינה נפשית.