היי אני טלי,

Z o d i a c

New member
ויקום המלפפון

ויזיין לגנן את הצורה
אחלה כניסה יקירתי

Holy Devil

New member
ישר לביזנס, הא? כל הכבוד.

טלי, טלי.. לא מספיק החום הזה מייחם את כולנו, גם הסיפור הארוך שלך? שלא נדע כמה בוקסרים נמתחו וכמה חוטיניים הורטבו במהלך השרשור הזה. כן ירבו
.

princeOFdream

New member
טלי אמרת שקוראים לך?

מה? אני רואה שאת בקטע של פרובוקציות וכאלה? יפה לך... כניסה מעניינת הבאת לנו פה. אבל מה? אין שלום? אין אני חדשה וכאלה? טוב מאד תמשיכי ככה- באמת שנמאס לי כבר מכל החדשים שאומרים שהם חדשים כאילו לא שמנו לכך לב (בלי לפגוע אישית חבר'ה- פשוט מקוריות ומעט תעוזה לא הרגו אף אחד, הם רק מוסיפים חינניות לדברים :->). אז בהצלחה לך אם הסיפורים וכל אלו מקווה שנראה אותך כותבת פה גם דברים אחרים כי ממש איןלי כוח יותר לאנשים שנכנסים לפורומים האלה רק כדי להפוך אותם לבמה פתוחה ונראה לי שיש עליך יותר מזה. תודה מאגף הגביה- נמרוד ייבין בע"מ קצת שיכור מהמסיבה ועצבני מכך שלא אמרתם לא שלום כאשר חזר מהטיול הרגלי של ה12 יום (אוף איזה שוויצר אני..), אז אל תיבהלו יותר מדי........ בו!

טָלי ה

New member
אז הנה הסוף

הגענו לבית גדול בנתניה. "יאללה שרמוטה שלי, כנסי פנימה. אני מקווה שהכוס שלך מתחיל להרטיב.. כי את הולכת לעבוד קשה.. " הוא צחק. התחושה שלי היתה מעורבת. מצד אחד רציתי לקחת את הרגליים שלי ולברוח. אני הרי עו"ד מפורסמת, בעלת עוצמה. אני נראית מצוין ואני רגילה שגברים מתרוצצים סביבי.. מצד שני, אף פעם בחיים שלי לא חשתי כזו תשוקה. הדגדוג הזה בין הרגליים שלי הטריף אותי.. הייתי מוכנה לפשק את הרגליים בפני מאה גברים מיוזעים וגסים. בקיצור סתמתי את הפה שלי ונכנסתי אל הווילה. בכניסה דוד קרא בקול רם "בואו תראו איזה חומר הבאתי לכם.. משהו גוטה.. גבי, אתה מת על שדיים כאלה, חזי, אתה אוהב תחתים כאלו והיא מתחרמנת בטירוף ממכות בתחת" שכבר היינו בפנים קלטתי שאני הבחורה היחידה בין 8-10 גברים מיוזעים, לא היו בהם כאלה חתיכים. מאלה שאת מסתכלת עליהם ברחוב ואומרת "אם הוא היה הגבר האחרון עלי אדמות לא הייתי נוגעת בו עם מקל..." אחד מהם ניגש וצבט את הפטמה שלי חזק. התפתלתי ודמעה ברחה לי. "יא אללה איזה שדיים.." מישהו אמר. מישהו אחר שאל "את בולעת?" לחשתי "כן" הסטירה כל כך צרבה... "תעני בקול רם. מה את מתביישת שאת מוצצת ובולעת? את רוצה לעשות לי בושות? עד שאני מביא בחורה לחבר'ה את רוצה שהם יצחקו עלי?" דוד כעס. הם צחקו והלכו להתיישב בסלון. דוד אמר לי: "את תהיי המשרתת הערב. מי שרוצה בירה, את תביאי לו בירה. מי שירצה שתמצצי לו, תמצצי לו, אם מישהו יבקש ממך משהו את תעשי. זה ברור?" הנהנתי הם ביקשו ממני לרקוד בשבילם, לאונן מולם, למצוץ להם, חלק מהם זיינו אותי בלי לשאול בכלל, פשוט כופפו אותי וחדרו בכוח. ואז מישהו הביא מקל במבוק. הוא כופף אותי מעל משענת הספה והחל להצליף. הכאב עבר בכל נים בגוף שלי.. בחבטות הראשונות צרחתי. אחר כך שמתי לב שהכוס שלי בוער מתשוקה והוא מוצף נוזלים ורק מחכה לחדירה. "תזיינו אותי.. איזה מין גברים אתם, יאללה, תנו לי זין.." שמעתי את השאגה יוצאת כאילו ממקום אחר ובאותו רגע התחלתי להרגיש שהכוס שלי התמלא, התחת שלי התמלא, הפה שלי. לא היה לי מושג מי חודר לאן, מי מזיין אותי איפה .. רק הרגשתי שאני עפה.. שאי בגן עדן.. כל מה שאני זוכרת זה שצרחתי כל הזמן "עוד... עוד.... עוד........." אני חושבת שאיבדתי את ההכרב באיזשהו שלב. כשהתעוררתי קלטתי את דוד מקבל כסף מאחד המשתתפים של הערב. "דוד, אתה חייב פעם להגיד מאיפה אתה מביא את הזונות שלך.. תמיד כאלה חמות, וואלה שווה את הכסף" דוד הפך להיות הסרסור שליץ פחות ופחות הייתי במשרד. טיפלתי רק בתיקים כבדים כי היו כמה מהלקוחות שלי שלא הסכימו בשום פנים ואופן לוותר עלי. לפני חודש נכנס למשרד שלי אחד הלקוחות הגדולים שלי. הבן שלו מואשם ברצח. כמובן שלקחתי את התיק. דוד כעס. "את קושרת את עצמך למשפט הזה על חשבון הזמן שאת צריכה לשרת אותי, את תשלמי על זה." האמת? הפחד הגדול ביותר שלי היה שדוד יזרוק אותי. בחודשיים האחרונים כמות ואיכות האורגזמות שלי היו בלתי ניתנים לתיאור, אנשים כל הזמן החמיאו לי, אמרו שאני נראית צעירה יותר, סקסית יותר .. וכל הזמן הייתי חרמנית. בבוקר שאחרי היה דיון ראשון בבית משפט. שיט. השופט מוסקוביץ מונה לדון בתיק. מוסקוביץ שנא אותי כי פעם ניסה להתחיל איתי ונפנפתי אותו. מאז ניסה תמיד לפסוק לרעתי. בהפסקה הראשונה הטלפון שלי צלצל. דוד. "זונה, לכי לשירותים, כנסי לשירותים של הגברים ותמצאי לך גבר שיזיין אותך. אחרי שתגמרי, תנגבי טוב את הכוס שלך ותשימי אותו במעטפה הצהובה על השולחן שלך" אמר וניתק. אמאלה.. כאן? להכניס את העסק האפל הזה לכאן??? לא היה לי המון זמן. סה"כ חצי שעה הפסקה. נכנסתי לשירותי הגברים וחיכיתי. שתי דקות אחר כך נכנס גבר שאני לא מכירה. שמחתי.. לפחות לא מישהו מהמשפט. כבר הייתי מיומנת, דוד לימד אותי לגשת לגברים ולהציע את עצמי. ניגשתי אליו ואמרתי לו "אני מאד זקוקה לזיון חזק, תוכל לעזור לי בזה?" ובלי לחכות לתשובה נכנסתי לאחד התאים התכופפתי ומשכתי את התחתונים שלי למטה. הבחור היה מופתע, אבל כיוון שאני לא נראית רע בכלל, לא היתה לו סיבה לסרב. הוא שפשף מעט את הזין שלו וחדר בלי יותר מדי גינונים.שלחתי יד לדגדגן והבאתי את עצמי לגמור כמו שדוד אמר. על השולחן שלי מצאתי מעטפה צהובה ומיד כשהכנסתי את התחתונים למעטפה כמו שהורו לי, ניגש אלי שמש בית הדין, לקח את המעטפה והלך. הייתי בשוק. הוא הניח את המעטפה על שולחנו של השופט באותו ערב צלצל פעמון הדלת בבית שלי. מוסקוביץ עמד שם ואמר "על ארבע זונה, ומיד" זהו. הטרנספורמציה הושלמה. התיק המשפטי בוטל, מוסקוביץ ביטל את התלונה. אבל עכשיו אני קופצת לכל צלצול טלפון שלו, באה אליו או אל חבריו. דוד מקבל עמלות. ואני חייבת להודות שאני מאושרת. באמת מאושרת להתראות בסיפורים הבאים.

mywife

New member
אהבתי

אהבתי. מאדדד. הפנטזיות הפרועות האלו מדהימות מכולן. יהיו לנו עוד סיפורים כאלו? mywife.co.il

Master Eagle

New member
הסיפור הזה בהחלט מזכיר לי את הפעם

הראשונה שלי (מהכוון של השולט).....אפשר לקרוא על כך בבלוג שלי

למעלה