היי, אני חדש...

rotemsp

New member
היי, אני חדש...

אהלאן, אני קצת יותר מתעניין בהיפנוזה כי באמת יש דברים שאני רוצה לשנות בעצמי השאלה שלי זה האם אפשר לשנות תטעם יש לי בעיה קצת עם אוכל אני אוהב שוקולוד ולא מסוגל להפסיק ויותר גרוע אני לא אוכל ירקות אולי זה ישמע לכם מטומטם אבל זה אפשרי? ואיך בכלל אני אומר לעצמי את זה? תודה רבה רותם

Psychopath1

New member
במהלך ההיפנוזה

תגיד לעצמך : אני שונא שוקולד, שוקולד זה מגעיל שוקולד זה איכסה אני אוהב ירקות ירקות זה טעים ירקות זה כיף אל תגיד דברים כמו : אני לא אוהב שוקולד כי מתי שמתשמשים בשלילה זה רק מחמיר

rotemsp

New member
אני שונא שוקולד, שוקולד זה מגעיל שו

אני שונא שוקולד, שוקולד זה מגעיל שוקולד זה איכסה זה לא בדיוק כמו אני לא אוהב שוקולד?

nadavss

New member
זה לא אותו דבר

משום מה המוח שלנו אוהב להתעלם מהמילה "לא". אם תגיד למישהו "אל תחשוב על קוף כחול" הוא יחשוב בוודאות על קוף כחול. אם תגיד לו "תחשוב על משהו שונה מקוף כחול" רוב הסיכויים שהוא יחשוב על משהו שונה. הכל תלוי בניסוח. אמנם המילים "שונא", "מגעיל" ו"איכסה" הן מילים שנתפסות כשליליות, אבל כל עוד המילה "לא" לא מצורפת אליהן הן נחשבות במוח כחיוביות לכל דבר. nadavs

Psychopath1

New member
nadavs כנס שניה אחי

אני יודע שאסור לצרף לא או משהו דומה זה בסדר אם אני אומר למשל: אין לי שום בעיה עם מראות. או "אין שום דבר מפחיד במראות" זה בסדר?

nadavss

New member
אממ...

אני לא מומחה למדעי המוח וההתנהגות, אבל אני חושב שאפשר להגיד "אין". אתה צריך לנסות כמובן. אם אתה רואה מראה ומתחיל לנשק אותה, כנראה שזה בסדר. אם יוצא שבכל פעם שאתה רואה מראה אתה בורח למקום בטוח, כנראה שתצטרך למצוא ניסוח אחר. nadavs

DJfroyke

New member
וואי.! כמה אנשים שמתענינים בהיפנוזה

טוב לדעת שאני לא לבד. התשובה היא, כן, אפשר לשנות את זה בהיפנוזה, ולשנות את הדעה הבסיסית שלך לגבי משהו או במקרה הזה את החשק שלך או את חוסר החשק שלך לאכול דברים מסויימים. היפנוזה ע"י מהפנט ללא רישיון היא בניגוד לחוק, אבל כדאי לך לנסות היפנוזה עצמית. או כמובן לפנות למהפנט מוסמך. לדעתי אין שיטה יותר טובה בשביל לטפל בתופעות כאלה, התוצאות מדהימות ובלתי מעורערות.

Psychopath1

New member
עוד משהו>>

גם אתה עושה היפנוזה שמבחינה טכנית לא עובדת, אתה עדיין תחשוב שהיא כן עובדת.. זה כמו שיתנו לך כדור (שלא עושה כלום) ויגידו לך שהוא מפחית את הכאב כאשר אתה מקבל זרם חשמלי מבחינה פסיכולוגית אותו אדם ירגיש כאב חלש יותר למרות שהכדור לא עשה כלום הוכיחו את זה גם. זתומרת אם אתה עושה היפנוזה, ואתה חושב שהיא הצליחה, תהיה לה השפעה מסוימת וההפך אם אתה בטוח שהיא לא הצליחה

MetalSinagouge

New member
יש כאלה שיטענו...

שזו מהותה של ההיפנוזה באופן כללי- מטרתה להציע, וחובתך לקבל. זה כמובן עדיין לא מסביר מצבי תודעה משתנים כמו טראנס ורגרסיות למה שנקרא חיים קודמים.

Psychopath1

New member
אפשר גם להוסיף

שככל שתדע יותר לקראת מה אתה בא ושיסבירו לך מה ההיפנוזה עושה באופן כמה שיותר מבטיח כך יש יותר סיכויים שהיא תעבוד גם יכול להיות שככל שהמחיר של ההיפנוזה יהיה גבוה יותר והמבצע שלה יהיה ידוע יותר ככה היא תעבוד יותר תת מודע זה כל הרעיון פה זה כמו שאישה שתקנה קרם פנים ב1000 שקל ותשתמש בו גם אם הוא לא יעבוד היא תאמין שכן.

למעלה