היי! אני חדש!

היי! אני חדש!

היי קוראים לי אדי בן 17 מערד. גם אני מכור לCSI... צופה בשלושת הסדרות מהם הכי אוהב את הראשונה (CSI), אחריה באה בשבילי מיאמי וניו יורק. האם יש פה אנשים שמסכימים איתי ש מיאמי לא הסדרה הכי טובה בעולם?

pusher

New member
בורכה הבאה../images/Emo2.gif

מיאמי היא סדרה טובה,היא משתפרת מרגע לרגע,אבל קשה להגדיר אותה כסדרה הכי טובה בעולם, והוט אמרו שם ניו יורק הכי מותח
,אתה יודע איך זה בשביל הרייטינג, תהנה!

pusher

New member
ברוך**../images/Emo122.gifאני רגילה לכתוב כך../images/Emo9.gif

cherryblossom

New member
וולקאם

מיאמי אכן לא הסדרה הכי טובה בעולם, אני אישית לא מסוגלת לראות אותה.

לדעתי

זה אפשי לראות אבל הם ממש מגזימים שם, לקראת סוף העונה הרביעית הם דחסו הרבה מאד דברים, ניסו לעשות עלילה גדולה מדי. כמו כן הרבה מאד טכנולוגיה שמשתמשים בה ממש מוגזמת והם ממש מקצרים שם בדברים שלא צריך וזה נהייה מעצבן. ד"א גריסום רולז!

מנצל"ש גם אני חדש

מת על CSI כמובן(בעיקר לאס וגאס יש לי 3 חולצות שלהם) ואני רואה לפי השידורים של הארץ(אני כמעט בטוח שיש כאן כאלה שמשיגים מהדרכים האחרות) נדמה לי העונה האחרונה של לאס וגאס שהייתה בארץ זאת החמישית לא? אתם יכולים לאמר לי אם אתם יודעים מתי הבאה תגיע לארץ? מצטער שאני נשמע כמו איזה טמבל בטח

deathcaster

New member
לא טמבל אבל קצת לא מעודכן

העונה האחרונה של CSI LV הייתה עונה שישית, והיא הייתה מעולה ! וכדאי שגם אתה תתחיל להשיג בדרכים האחרות !

cherryblossom

New member
ברוך הבא (ועוד כמה דברים)

העונה האחרונה בכללי הייתה העונה השישית אבל הוא שאל מה הייתה האחרונה ששודרה בארץ וזאת אכן החמישית. בערוץ 11 אמרו שישדרו את עונה שש אחרי ניו-יורק שבנתיים קצת נמתחה בגלל המלחמה ככה שיש עוד זמן עד שהיא תגיע (אלא אם כן הם יתחילו לשדר אותה קודם בלי קשר לניו- יורק). העונה השביעית מתחילה בארה"ב עוד פחות מחודש. וdeathcaster אני כבר שמתי קישור לפרומואים החדשים, לפני שאתה מפרסם הודעות תקרא את הקיימות.

deathcaster

New member
תגובה

מה זה צריך להיות " לפני שאתה מפרסם הודעות תקרא את הקיימות. " ? לא ידעתי שאני צריך לקבל אישור ממך, האם הפורום שייך לאביך ? או שאתה סתם קטנוני ? אגב, קראתי את ההודעות הקיימות, בגלל זה אני יודע שיש פרומו, אך מכיוון שאין לך זכויות יוצרים אפילו על גרגר חול עלוב, אין שום מניעה שאפרסם את הלינק העלוב שפרסמת מאות פעמים ככל העולה על רוחי. ובפעם הבאה שאתה רושם הודעה, תמנע מאיומים, כי הם די נבובים בפורום אינטרנט, יש צורה להתבטא, אפילו כאן.

deathcaster

New member
הילה

התגובה נרשמה בלשון זכר, אך מתייחסת לשני המינים גם יחד

מה הלחץ?

אני משיג מהדרכים האחרות היאבקות כי זה באיחור של איזה 5 שבועות בארץ וגם בארץ זה עובר עריכה קשה ומפגרת ואפשר להבין את זה בלי תרגון בעוד שCSI ממש לא אכפת לי לחכות עד שאני אקבל את זה באיכות טלוויזיה מתורגם יפה ושלא תבינו לא נכון אני מצוין באנגלית אבל יש שם מלא מושגים שאני בטח לא אבין.

deathcaster

New member
חחחח

וואללה לא שמתי לב לכינוי שלך ! בכל מקרה, מה שבא לך, תעשה. בכיף ! מתכונן להוריד סאמרסלאם ?

למעלה