היי אני חדש... היי אני חדש בפורום ואני חולה על קלי קלרקסון!!! היא פשוט זמרת מדהימה!!!!
R rg1242 New member 29/4/06 #1 היי אני חדש... היי אני חדש בפורום ואני חולה על קלי קלרקסון!!! היא פשוט זמרת מדהימה!!!!
O otollo New member 29/4/06 #2 ../images/Emo180.gifברוך הבא ../images/Emo13.gif אני אור... השתלבות נעימה
כ כרמית67 New member 29/4/06 #3 ../images/Emo13.gifברוך הבא../images/Emo24.gif וכן אכן היא מדהימהההההה אני כרמית מכפר יונה ...זה ליד נתניה.. ספר קצת על עצמך.. אני מקווה שתיהיה לך השתלבות נעימה.
../images/Emo13.gifברוך הבא../images/Emo24.gif וכן אכן היא מדהימהההההה אני כרמית מכפר יונה ...זה ליד נתניה.. ספר קצת על עצמך.. אני מקווה שתיהיה לך השתלבות נעימה.
R rg1242 New member 29/4/06 #4 אני רועי אז אני רועי מקרית אתא שזה ליד חיפה ואני מת על קלי קלרקסון אני מתעסק גם בפוטושופ ועשיתי לה מלא חתימות אבל אני לא יודע להעלות אותם לאתר אני ישמח אם מישהו יעזור לי להעלות אותם!!!
אני רועי אז אני רועי מקרית אתא שזה ליד חיפה ואני מת על קלי קלרקסון אני מתעסק גם בפוטושופ ועשיתי לה מלא חתימות אבל אני לא יודע להעלות אותם לאתר אני ישמח אם מישהו יעזור לי להעלות אותם!!!
E EliranMaor New member 29/4/06 #6 אהאהאהאהאהאא יש בן חדש!! סוףסוף אין בת שמצטרפת חח ברוך הבא אני אלירן אתה מוזמן לספר עוד על עצמך ובקשר לתמונות..הוספת תגובה [לא תגובה מהירה]-->למטה אתה תראה הוספת תמונה...
אהאהאהאהאהאא יש בן חדש!! סוףסוף אין בת שמצטרפת חח ברוך הבא אני אלירן אתה מוזמן לספר עוד על עצמך ובקשר לתמונות..הוספת תגובה [לא תגובה מהירה]-->למטה אתה תראה הוספת תמונה...
G Good 2b Me New member 30/4/06 #11 ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo217.gif
Y YouFoundMe New member 30/4/06 #14 וולקום לכולם!../images/Emo176.gif קוראים לי עומר[אני בת] בת 14,השתלבות נעימה!