היי! אני חדש

Folklore

New member
היי! אני חדש

אהלן כולם אני אבי, 25 מהצפון אני חדש בתחום. אני עומד לקבל נחש, או קינג קליפורני, או מילקי שכבר הרביצו בי תורה ואמרו לי שהוא לא הכי פשוט לגידול. הבעיה שלי היא שאני, כמו רבים אחרים, סטודנט ויש לי בעיה קלה לשלם 400 שקל לטרריום חדש.. האם מישהו מעוניין למכור לי טרריום משומש במצב טוב, ואם זה בא עם ציוד אז מה טוב? בלוח המכירות לא ראיתי מודעה מהשנה האחרונה אז אני שואל כאן בכל זאת. ועוד שאלה לי, לא מצאתי במאמרים משהו רלוונטי לנושא, מה הם הדברים העיקריים שצריך לדעת בגידול מילקי? שיהיה לכולם אחלה לילה!

dreaming h

New member
אהלן אבי וברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני לא מגדלת ולא גידלתי מילק או קינג, אז יהיה לי קשה לתת לך עצות. לגבי הפנייה למאמר, אם אתה מחפש משהו בעברית, זו עלולה להיות בעיה. בנוגע למאמרים באנגלית, אוכל לחפש משהו ברשת (אגב, מי מרים את הכפפה ומתרגם מאמר?). לגבי טרריום, יש כל מיני פתרונות. אם תמצא מישהו שמוכן למכור לך אחד משומש, אחלה. אבל, תוכל גם להסתדר עם 'טרריום' פחות אסתטי, כמו קופסאות 'כתר פלסטיק" גדולות, עם מכסה מוצלח. קצת השקעה מצידך (פתיחת חורי אוורור, חירור להכנסת כבל חימום וכו') ויש לך טרריום, לפחות זמני, שלא עולה הרבה, עד שתסתדר עם משהו אחר. למה דווקא מילק או קינג? למה לא פיתון? (למשל) (יש בפורום כמה חבר'ה שמגדלים מילקים וקינגים, אפשר לחכות להיענות שלהם לטיפים מיוחדים)

Folklore

New member
תודה רבה הדר

האמת שלגבי פיתון מכודרר לפחות, יש לי טראומה כי בפעם האחרונה שהחזקתי אחד הוא החליט לרוקן את המעיים שלו לידי, מזל שפספס אותי. אני יותר נמשך לנחשים מסוג אחר כניראה, בכללי. לגבי תרגום מאמרים, אין צורך את התואר שלי עשיתי בשפה האנגלית אז אני אסתדר. תודה!

naja

New member
אם זה עשה לך טראומה.

אני ממליץ לך לטא לגדל קינגים ומילקים. זה הרבה יותר נפוץ אצלם מאשר אצל החנקים למינהם.

Liron Samuels

New member
מי מרים את הכפפה ומתרגם מאמר?

יש לי מאמר מתורגם שיושב אצלי כבר משנה שעברה... אני אשלח לך את זה עוד מעט במייל.

רן333

New member
"האתר המומלץ" שאליו קישר naja

מומלץ מאוד גם לדעתי. כדאי במיוחד לשים לב לספר של Applegate שמוצע שם on-line, ובחינם (The General Care and Maintenance of Milk Snakes).

למעלה