היי! אני חדש

היי! אני חדש

ורציתי לשאול אותכם נשים! איפה המקום שהכי עושות לכן, האם באיבר המין כמו אצל הגברים או בשאר חלקי הגוף. מצפה לעזרתכם, תודה.

ToryMaster

New member
במוח

בבלוטה הזו שמתייחסת אלינו לא כאל רובוטים נטולי אישיות והעדפות אישיות. או במילים אחרות ומעט פחות ציניות - מה שלי יעשה את זה, לבחורה שלך לאו דווקא.

שגיתא

New member
היי חדש ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif

אל תשים לב ל- torymaster למרות שהיא צודקת במה שהיא אומרת הגישה שלה לא לעניין
אל תפחידי את הילד, סוף סוף עלם חמודות שמנסה להיות רגיש לסיפוק נשים כל הכבוד
אבל אין דבר כזה שהמקום מסויים שהכי מגרה זה מתחיל אמנם במח מכל מאהבי (שאינם רבים ובכללותם אני בעצמי) גיליתי פנים שונים ומגוונים לסיפוק, אחד התברך בכישרון ידני השני בכשרון לשוני בתכלס צריך לגוון ולהיות קשוב לפרטנרית שלך פשוט תנסה גם ליטופים גם נשיקות מתקבלים בברכה ולמרות שגירוי אוראלי מתקבל בהנאה רבה, גם נישוק ונשנוש צוואר ואזניים בהחלט מתקבל בברכה מה שכן חשוב לפחות
מבחינתי לפחות להריח טוב אחרי מקלחת או בושם אפטר שייב עדין מעוד מוסיף בכל אופן המוטו שלי בסקס סקס מזדמן פחות רצוי, וסקס קבוע עם פרטנרית שלא לוקחת גלולות רק עם קונדום מקווה שתענג ותתענג, שגיתא

ToryMaster

New member
סליחה?

את לא מכירה אותי, אל תדברי על הגישה שלי, בעיקר לא עם גישה כמו שלך.

שגיתא

New member
צודקת ../images/Emo54.gif וגם לא ../images/Emo9.gif

לא התכוונתי שהדיעה או הגישה שלך לא נכונות,להיפך המח הוא איבר המין הכי מרתק. אבל התייחסתי לאיך שנאמרו הדברים למה להתנפל על
הילד בס"כ הכוונה שלו אמנם חרמנית וגברית כפי שהיא רעננה וכנה, אז במקום לבלום את נכונותו בבוטות כזאת, אפשר בצורה הרבה יותר ידידותית לעזור לאחיותינו הצעירות לחוות חוויה מינית יותר מוצלחת עם בחור רגיש ומתעניין, מאשר להתקע עם איזה סתום שחושב שכל תרומתו לחוויה היא איבר מינו ומקסימום הפה שלה ואני בטוחה שגם את נתקלת בכאלה אלא אם כן בעניין של נשים, ובנושא הזה כבר אין לי שום מושג או נסיון
אז לא התכוונתי לפגוע ואם כן
אבל כמו שהמשפט החכם אומר תחייך אל העולם והעולם יחייך אליך אני גיליתי שזה עובד
שגיתא

שגיתא

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע שגילית שלא, אצלי אפילו אני הולכת ברחוב ומחייכת לעצמי או ממחשבה שחלפה במוחי ולפעמים אני מגלה שאנשים מולי מחייכים אלי בחזרה או אפילו סתם עוברת מול אדם זר ברחוב די מרוקן ואנחנו מחייכים סתם כי יוצא אז אני שולחת אליך
ן
שגיתא

היי מיטה ../images/Emo13.gif

הנשים שהכרתי עד כה היו כל כך שונות זו מזו שיהיה ממש בלתי אפשרי לתת לך תשובה שתהיה מספקת עבור הנשים כולן... אבל......אצל חלק ניכר מהן, רוב הגירוי בהחלט אינו מתמקד באיבר המין, וכדאי להשקיע בשאר המקומות וכמה שיותר, הרבה לפני שמגיעים למגע באיבר המין עצמו. מדובר על איזורים כמו הצוואר, האזניים, השדיים, השפתיים ועוד שהמגע בהם יוצר גירוי הולך וגובר, שבמהלך הזמן מגיע גם אל איבר המין ואז אפשר להתחיל ולהגיע גם אליו. כשמדברים על איבר המין הנשי, רוב הנשים גומרות ומתגרות ממגע בדגדגן ולא בנרתיק ומחדירה. ישנן גם נשים רבות שלא יכולות לשאת מגע ישיר בדגדגן לדוגמא, ודווקא מאד נהנות ממגע עקיף... אבל ישנן גם כאלה שאצלן זה אחרת לגמרי
בקיצור, כדי לגלות, כדאי שפשוט תתקשר עם הנשים שאתה איתן ותגלה ביחד את עולמן הייחודי והקסום

ארטימיס

New member
זה מאוד אינדיבידואלי!!

אי אפשר לענות על שאלה שכזו. כל אישה אוהבת שנוגעים מה במקומות שונים.. אני יכולה להגיד לך איפה עושה לי נעים אם בא לך..
אני נורא אוהבת נשיקות בצוואר.. וכשנוגעים לי בעדינות בפנים. אוהבת להרגיש כוח ולחץ על הפיטמות כשאני מגורה. כמובן שגם שם אני אוהבת שנוגעים בי
אבל לא ממש בדגדגן.. אני נורא רגישה שם.. טיפה יותר למעלה כזה..נשיקות בבטן עושות לי את זה. ליטופים בגב התחתון, בירכיים.. וכו' וכו' וכו'..

למעלה