היי. אני חדש

היי. אני חדש

אני גר בארץ ומעוניין לדבר עם נוער בחו"ל, אם בא לכם צרו איתי קשר שאלה שמעניינת אותי: האם אחרי כל הסיכומים של הפסד חברים ישנים וריחוק מהמשפחה ולא להיות יותר עם כל הדברים שהכרתם בארץ ולעבור לארץ חדשה ולהתחיל חיים חדשים עם חברים חדשים ובקיצור הכל חדש . אתם חושבים (אחרי שעברתם את זה) זה משתלם ואתם ממליצים לעשות את זה או ושאם היתה לכם אפשרות לא הייתם עושים את כל התהליך הזה. תודה למי שעונה.

משתלם כלכך!

ושתבין כמה הייתי נגד זה, אתה מוזמן להסתכל ב"מאמרי הפורום" בנושא שנקרא "לא טיבעי".. זה היה בחודשים הראשונים שלי כאן.. עכשיו אני מתחילה את השנה השלישית.. ו... יהיה טוב :)

כן ולא.

אתה רואה, אני כל כך רציתי לעבור! בהתחלה זה היה ממש מגניב. שמחתי להיפטר מהבצפר הקודם שלי והכל. עם החברים שלי שמרתי קשר במסנג'ר. אחר כך... הבצפר נגמר כל יום ב4. החברים שלי פה גרים רחוק מאד. יש טונות שיעורים. ואז זה לא כמו בישראל שאתה יכול לצאת לרחוב ולפגוש חברים. אתה נשאר כאן בבית. רק בסופי שבוע אתה יוצא. אני בדיוק חשבתי על זה. כשבאתי לחופש בארץ היה לי כל כך כיף! הלכתי לבאולינג עם חברים שלי כל הזמן שכל כך התגעגתי ועשינו כיף. ואז התחילו בנות לנסות להתחיל איתנו. אז נזכרתי שאני גר בחו"ל ומה זה התבאסתי. לא נורא אבל יש לי בבצםר אחת כוסית שאני שם עליה את העין כרגע. אבל זה לא אותו דבר. כל השנה אותו דבר. יום שני בצםר הביתה אוכל אז שיעורים רואה טלווזיה הולך לישון וככה כל השבוע חוץ משבת וראשון שבהם אין בצפר. אבל אחרי חודש בישראל כבר רציתי לחזור לחדר שלי להתפרס על המיטה ולא להיות אורח של אף אחד. אז כן זה שווה. אבל לא לתמיד. אני תמיד אהיה ישראלי לא משנה איפה.

lol lypop

New member
ממש משתלם

הייתי עושה את זה בטוח..ממש טוב לי בקנדה..וגם כשגרתי בצרפת היה לי טוב..ולא שבארץ היה לי רע..פשוט נוח לי פה

למעלה