היי אני חדש^^"

PinkYzZzZz

New member
היי אני חדש^^"

נעים להכיר אני פינקי או איתי מה שבא לכם בן 18 מחולון הייתי איצ'יגו בכנס למי שהיה^^"

SasuNaru

New member
OMFG!!!!!!

איצ'יגו איצ'יגו איצ'יגו איצ'יגי!!!!!!!!!!!!!!!! *___________* היית כל כך סגידעעעע!!!! למה? TT.TT למה ליאת לא נתנה לי לאנוס אותך?! לא הוגן!! TT.TT

SasuNaru

New member
XDD;;

תבקש מליאת-אחותי-המרשעת-שלא-נותנת-לי-לאנוס-אנשים שתעזור לך לשרשר XDכדי למנוע בלבולים

sasuke girl

New member
אני לא מרשעת!!

הצלתי את החיים של כל הבישים ההם שרצית לאנוס! תחזרי למחשב שלך ותמשיכי להזיל ריר על תמונות! דחיפת עוגיות לתחת של אנשים אמיתיים אסור בהחלט!

SasuNaru

New member
את כן!!

את אמורה להיות בצד שלי!אניסת בישים זה כיף!! אני עכשיו בכל מקרה עסוקה בחיפוש תמונות של איצ'יגו ~__~ ויאוי X3 ועוגיות שוקולד זה בסדר?

קמגארו

New member
פ ניקי !

אתה ממשיך לצבור נקודות רעות !!!!!! שלחתי לך הודע שאני שאני סולחת (כאדי שלא תחשוב מתעלמת) ועכשיו אתה בעצמך מתעלם !!! זה עצוב ואכזרי ..............
אבל בגלל שזה יום המזל שלך אם תענה על כול השאלות הבאות נסלח לך ! 1. בן כמה אתה ? 2. האנימה האהובה אליך ? 3. מה עדיף מנגה או אנימה ? 4. שולשה דמויות האנימה השוות ביותר !? תענה בהקדם לפני שיהיה מאוחר מידי !!!

מומייגי

New member
פיייינקי!!

איזה יופי שהגעת לפורום!! יש לך פה מעריצים - אני הייתי מומייגי בכנס אנימה וקוראים אותי רות. אני אפילו יותר זקנה ממך - בת 21!!! מקווה שתהנה בפורום, קח בלון -

קמגארו

New member
פניקי ברוך הבא !!!!!

הייתה לך תחפוסת שווה ביותר !!!! והתעללת במעריצות חולות של גרווטישין !!!!! זה היה מאוד אכזרי ואני שוקלת שלא לסלוח לך..... אבל בגלל שאתה כזה חמוד נוותר לבנתיים (אבל זאת הפעם האחרונה !
איזה מנגות/אנימות אתה אוהב ? חוץ מבליץ !

PinkYzZzZz

New member
היי רק צחקתי בכנס@@

אני אפילו אוהב גרוויטיישן:p בכל מקרה מה אני אוהב אמממ נארוטו מן הסתם למרות שזה התדרדר אני אוהב גם האנטר איקס האנטר וכל מיני דברים ראיתי כבר דיי הרבה^^"

Hikaru

New member
היי פינקי

לא ידעתי שעמדת להצטרף לפורום נארוטו
תהנה!!!!!!!

הלו פינקי~! =]

ניאה.. אני זוכרת אותך XP בואהאהא..~! אני הייתי עם דמי ועם רומירו וחיפשנו את רותם, אם אתה זוכר P=

lily kane

New member
welcome to the dark side

*bring u some yaoi and coockies* נו אותי אתה כבר מכיר לא? אז אממממ...חיבוקי?!^^"

למעלה