היי, אני חדש

sok777

New member
היי, אני חדש

קוראים לי סער עברבן, אני יוצר מוסיקה ומת על מנג'ר, משחק כל היום וכל הלילה... ויש לי שאלות בקשר ל-FM2005 קניתי את רוביניו, והוא זר 4 ואני לא מרוצה ממנו ורק אתלטיקו בילבאו מעוניינת בו ושאני מציעה להם אין הודעה של "no one shown interest in.." ואחרי שבוע הם עדיין לא מציעים לי הצעה, מה לעשות? אני נואש למכור אותו ושילמתי עליו 6.25 מיליון ואין לי כח לשלם לו 2 מיליון לישט לשנה שהוא בנערים ולא יכול לשחק בבוגרים כי הוא זר רביעי. מה לעשות?! אני נואש...... ואני לא רוצה שהוא יהיה אצלי ואני לעשות עליו קופה, או לפחות לצאת ברווח. עוד דבר איזה אימון עושים כדי החלוצים יסיימו טוב מול השער? ואחרון- אני אף פעם לא מצליח להשאיל שחקנים, זאת אומרת אני לא יודע באיזה מידה להציע, למשל שחקן שווה ברכישה 13 מיליון, כמה בהשאלה לשנה להציע? ואפילו שאני מציע רק 250 אלף לישט אין מעוניינים על שחקן ששווה 15 מיליון!! אני נואש בעיקר בבעיה הראשונה. בתודה רבה רבה, סער.

Psycho BuZZ

New member
בד"כ לא תצליח להשאיל שחקני

הרכב ראשון או רוטציה. שחקנים ששווים 15 מיליון הם בד"כ שחקנים של הרכב ראשון. בכל מקרה, כדי להעלות את הסיכויים שהקבוצה שאתה מבקש ממנה להשאיל שחקן תתעניין בהצעה שלך, תציע כמה מאות אלפים או אפילו מיליון עבור ההשאלה הזאת ולשלם לו 100% מהמשכורת שלו.

sok777

New member
לאלא

התכוונתי שאני מנסה להשאיל, באיזה יחס לעשות את זה. ואיך אני אמכור את רוביניו?

OFIR 10

New member
...

תעשה Offer To Clubs ותציע את רוביניו לכל העולם ואשתו, במחיר שאתה רוצה. מקסימום תנסה להשאיל אותו, תמצא קבוצה שמוכנה לשלם 100% משכרו ותפטר ממנו לעונה אחת, עד שתפטר משחקן זר נוסף. בקשר לאימונים, אימוני שוטינג או סקורינג (לא יודע איך קוראים לזה בדיוק כי אני לא בתוך ה FM עכשיו). אני לא יודע עד כמה זה ישפיע, כי בכל מקרה החמצות זה חלק בלתי נפרד מה FM. בקשר להשאלות, קח את השכר של השחקן, תחלק ב-2, תוסיף את ה value של השחקן ותחלק ב 8.09. את הסכום הזה תציע בהשאלה

sok777

New member
חחחח

תודה... אנ'לא יודע, מצד אחד אני רוצה אותו מצד שני הוא זר רביעי ובעצם אני לא אוכל להשתמש בו כי עדיף את טבז, רונאלדיניו ואטו. לא יודע מה לעשותתתתתתתת. אבל יש לי כמה שאלות נוספות- איך מישהו זר הופך להיות לא זר? למשל סביולה היה זר והוא כבר לא זר אצלי, וקאפו לא זר ורונאלדו ומלא לא זרים. איך זה? אם אחד מהזרים שלי לא יהיה זר אז יהיה לי קל. דבר נוסף הוא בקשר לספונסרים וזה, לא אני מנהל איתם משא ומתן נכון? כי אם כן אין לי שמץ איפה.... אני חייב לדעת את שניהם.....

OFIR 10

New member
שחקן הופך להיות לא זר

כשהוא מקבל אזרחות. שחקן מקבל אזרחות בהתאם לחוקי כל מדינה (הוא צריך לחיות/לשחק באותה מדינה במשך מספר שנים, תלוי במדינה). אין ספונסרים במשחק, וכמו כן אתה לא יכול להשפיע על תקציב הקבוצה (אלא אם כן תבקש מההנהלה, לא מהספונסרים, יותר כסף לשכר/לקניית שחקנים).

sok777

New member
תודה

רבה. אני מקווה שזה נכון... אם כן לרונאלדיניו חסר רק עוד 3:S או שזה בכלל באירופה?

למעלה