היי! אני חדש

• פותח הנושא vaiu
  • פורסם בתאריך

vaiu

New member
היי! אני חדש

אני בדרך כלל בפורום מדע בדיוני ופנטזיה, ולאחרונה קראתי את "איש הקציר" שהשאלתי, והחלטתי לקרוא את כל סדרת "סתמרוח" יש כמה ספרים שהמליצו לי עליהם: צבע הכשף, גנב הזמן, תרועת מוות, ו"שומרים, שומרים!" מישהו יכול לתת קצת תקצירים???

ויימס

New member
אוקיי,

צבע הכשף: סתמרוח, מכשף כושל שיודע רק לחש אחד נאלץ לשמש כמדריך לזוגפרח, התייר הראשון בעולם הדיסק, ויחדיו הם נקלעים להרפתקאות שונות ומשונות. מיד אחר כך לקרוא את אור מופלא. תרועת מוות: מוות החליט לחפש לו מחליף, ובוחר במורט, צעיר מוזר שהולך כאילו יש לו יותר מדי פרקים (??!!). הבעיה מתחילה כשמורט מציל את הנסיכה קלי מרצח ומשנה את מהלך ההיסטוריה. שומרים! שומרים!: בעקבות כל עניין הפשע החוקי באנק מורפורק המשמר הידרדר עם השנים וכיום הוא כולל שני לא יוצלחים בפיקודו של אלכוהוליסט. כל זה משתנה כאשר דרקון מיסתורי תוקף את העיר וקפטן ויימס (הו, ויימס...
) הוא היחיד שיכול להציל את היום. לא קראתי את גנב הזמן.

בקשר לגנב הזמן...

לא קראתי, ואני לא ממליץ לך לקרוא כרגע, כי הוא ספר חמישי בתת סדרת מוות , שהיא להל"ן 1. תרועת מוות 2. איש הקציר 3. soul music 4. Hogfather 5. Thief of Time בקשר לתרועת מוות, צבע הכשף ושומרים שומרים, הם ספרים ראשונים בתת סדרה אז אתה יכול לקרוא, ונטע כבר נתנה תקצירים

Rincewind

New member
גנב הזמן הוא

במידה רבה עצמאי. אפשר לקרוא אותו מתי שרוצים.

TheBursar

New member
אפשרי לקרוא

אותו תי שרוצים אבל עדיף באמת אחרי שקוראים את הספרים הקודמים בסדרה כדי להבין מה בדיוק מתרחש מעבר לקלעים. הספר מומלץ מאוד ומכיל כמה רעיונות מאוד מוזרים בנוגע לשוקולד...

למעלה