היי אני חדש

RoCKeR121

New member
היי אני חדש

אני חולה על רפסודי מטאליקה(טוב אז הם לא פאוור מטאל אבל הם טובים) ועוד כמה להקות שאין לי כוח לציין את שמן אז השאלה הראשונה שלי היא: איך האלבום החדש של רפסודי והאם ניתן להשיג אותו בארץ?(נדמה לי שקוראים לו symphony of the enchanted lands II)

kit k@t

New member
לא!

אתה לא אומר את שתי הלהקות האלו במשפט אחד. לא בא בחשבון. תתנצל. קאט

RoCKeR121

New member
לא רוצה

על שתיהן אני חולה ובעיקר על מטאליקה רפסודי מעולים אבל בדרכם שלהם... מטאליקה זה משהו מיוחד ורפסודי זה בעיקר מלודיה ושתיהן שונות מאוד אחת מהשנייה אבל טובות מאוד מה את אומרת על השיר sacred power of raging winds? נכון שהוא אדיר?

scudnick

New member
מטאליקה עד שלב מסויים היו מעולים

עכשיו הם סתם... חבל, אם הם היו מתפרקים לפני כמה זמן הם היו נזכרים כאחת הלהקות הטובות ביותר...

orrrrrrrrr

New member
מטאליקה תמיד היו מועלים

חבל שהאלבום האחרון נשמע כמו ניצוצות של נו מטאל- אבל התקווה עוד בלבי!

TheAlice

New member
עוד לא אבדה תקוותנו ../images/Emo8.gif

האלבום האחרון אכן היה נפילה- אבל הוא לא מעיד על כל היצירה של הלהקה שהיא מעולה לדעתי

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

יצא להם אלבום חדש? power of the dragonflame
מעולה

RoCKeR121

New member
כן באוקטובר

חשבתי שבפורום פאוור מטאל ידעו משהו על להקה כ"כ טובה ומוכשרת

RoCKeR121

New member
מישהו יודע איך הוא?

כי לא ממש בא לי להוציא כסף על משהו שאני יתבאס ממנו בנתיים שמעתי רק ממישהו אחד ביקורת על האלבום והוא אמר שהוא לא משהו אבל מצד שני הבנאדם לא מבין ממש במלודי מטאל ...

הנה סקירה של האלבום

http://www.metalist.co.il/AlbumReviewprivate.asp?id=192 אני אישית אהבתי יותר את legendery tales אבל גם את האלבום הזה ממש אהבתי. המלצה שלי- תוריד כמה שירים מהאלבום מהקאזה או מהאימיול, אם תאהב תקנה אם לא לא. :)

למעלה