היי....אני חדש...

JoCSlide

New member
היי....אני חדש...

שלום לכולם!! תמיד חיפשתי קהילה ישראלית של פארסקייפ...באמת שחשבתי שאין כל כך הרבה מישראל שצופים בסדרה הנהדרת הזו... ביינתיים אני ראיתי את 3 העונות..פרט לרביעית...שאותה אני מוריד כרגע.. אז שלום לכולם!

varty

New member
היי ברוכה הבאה

מה אתה חושב על פארסקייפ עד עכשיו? פרט ונמק
העונה הרביעית לטעמי היא הכי מעניינת ואותה אני הכי אוהבת למרות שהשלישית מדהימה ביותר. יש לנו כאן חוק לאנשים חדשים שמגיעים לפורום לרשום איזה ציטוט שאהבת מהסידרה.

Broken Identity

New member
וואלה אדוני...

ברוך הבא לפורום הקטקטים :) סתם, תהנה גבר, מחכים לציטוט...

JoCSlide

New member
ציטוטים..

אז הציטוטים האהובים עליי...הם אלה בחתימה שלי...והנה עוד אחד: John: Abbot and Costello in the house of horror מהפרק Eat Me בעונה השלישית.

sprqy

New member
ברוך הבא!../images/Emo65.gif

ציטוטים יפים, עברת את המבחן כניסה
נשמח לדעת: איזה עונה הכי אהבת? פרק? איזה דמות? דמות משנה? איך נתקלת בפארסקייפ?

JoCSlide

New member
תודה...

העונה שהכי אהבתי....זאת כמובן העונה ה-3.... הפרק שאותו הכי אהבתי...דווקא לא מהעונה הזו...אלא מהעונה ה-2.. Won't Get Fooled Again בעיקר כי זה פרק די מצחיק,והפרק הראשון לדעתי שבאמת מסביר על הclone במוחו של קרייטון(בסוף הפרק). הדמות שאני הכי אוהב...הוא קרייטון...למרות שגם את ארין אני אוהב בערך באותה מידה... כדמות משנה אני מת על סטארק בגלל שהוא די משוגע...ואני חולה על כל הקטע של: my side your side. את 2 העונות הראשונות ראיתי בהוט ספייס..ומאוד התאכזבתי כשהורידו את הערוץ..למרות שזה היה צפוי מראש. ישר רצתי להוריד את העונה השלישית,שאותה לאחרונה סיימתי. עכשיו אני מחכה שההורדה של העונה הרביעית תסתיים כבר.

Broken Identity

New member
יש לי בעיה ...

למה דווקא הציטוטים האלה ? כאילו, יש כ"כ הרבה דברים יפים בסדרה... צצצ, לא נורא, האחרים אהבו... אוקצור, סבבה, אחלה של טעם יש לך בפרקים... :) ובדמויות, כמובן הכל דעה אישית...

varty

New member
אני מתה מתה מתה על סטארק

דמות מדהימה. ואל תשכח להוריד את המיני סידרה אחרי העונה הרביעית.חלק א' וב' שאלה בקשר לסטארק (ספוילר מיני סידרה)
מה נראה לכם יקרה לסטארק אחרי שהוא השאיר את המסכה לג'ון?

sprqy

New member
../images/Emo93.gif

אני באמת כבר לא זוכר את הקטע הזה מהמיני! טוב זה רק אומר שאני יהנה לראות את זה שוב כמעט כמו בפעם הראשונה.. אגב יצא כבר הדיוידי גרסא אנגליה הכפול של המיני?

dixie chick

New member
לפי דעתי...

הוא נעשה בן אדם נורמלי!!! הא הא! הרי רואים שהעור שלו מתחיל להרפא איפה שה"אור" היה לפני זה... לא שאני חושבת שהוא אי פעם יוכל להיות ממש נורמלי, כי הטירוף זה חלק ממנו, אבל הוא לא יוכל יותר להרגיש מתים ולעזור למתים וכל ה"יכולות על" שהיו לו עד עכשו.

למעלה