היי אני חדש

היי אני חדש

היי אני חדש פה ואם להגיד את האמת אני לא מבין בזה כלום ואני גם לא ממש מהאמין לחלק מהסיפורים. לדעתי חצי מהסיפורים בכלל לא התרכשו, חלק מן האנשים פשוט נכנסו לזה כול כך המוק שהם פשוט ראו משהו ושכנעו את עצמם שזה רוחץ אני יותר מתמחה באקסטרה סנס, שאוכר על ידי המדע אבל אין לו הסבר ואני יודע שאפשר לעלות מתים אבל זה קצת שונה מסיאנס, זה יותר דומה למגיא

סשוש

New member
היי..ברוך הבא...

היי וברוך הבא...ואתה צודק ב-100% שיש פה סיפורים מומצאים...אז בא לך אולי לענות לי אם אתה יודע...אפשר ליפתוח בפורום תפוז ליפתוח פורום משלי???

I am a freak

New member
כנס לפורום "תפוז משוב"

ושם, כנס למאמרי הפורום ולקישורים. יש שם הסברים מפורטים, לשם כך נוצר הפורום. הפריק.

I am a freak

New member
גם סיאנס זה סוג של מאגיה

כי בסיאנס משנים את המציאות בעזרת תיעול האנרגיה. הפריק.

סיאנס דבר מסוכן

כן אני מטער לעצמי :) אבל לפי מה שאני יודע זה די מסוכן כי עם לא תצליח לשלוך את הרוח חזרה היא תתצבן ותתחיל לפגוע בך(לא בהכרך פיזית) בגלל שהיא לא שייכת לכאן. אין לי מושג מה קורה בסיאנס אבל לדעתי זה לא פחות מסוכן

גריני

New member
כל עשייה שלנו - היא "תיעול אנרגיה"

מכאן - שלחיות זה דבר נורא מסוכן....
לעומת זאת - אנרגיה שעומדת במקום ולא משתנה, זה הדבר הכי בטוח בחיים - בטוח כמו שלולית שהמים בה עומדים ו... סליחה - מסריחים אחרי כמה ימים.... סליחה על הציניות, אבל כבר די נמאס לראות את ההודעות האלה על הסיכון שבסיאנסים.... אם עושים סיאנס בצורה אחראית, עם אנשים אחראים - הרי שסיאנס הוא כמו תקשור בדיוק - ואני עוד לא שמעתי על מישהו שמזהיר מפני תקשור....

.m

New member
לחיות זה אכן דבר מסוכן

ראשית, אני מסכימה עם דבריך. שנית, ישנם אינספור אזהרות הנוגעות לתקשורים - הצורך בהגנות, לפני שמתחילים; היכולת לזהות עם מי/מה אתה מתקשר; החומר שהמתוקשר; וכמו שאמרת - בכל דבר יש סיכון מסויים, וכל אחד צריך לעשות את החשבון שלו, לגבי הסיכונים שהוא מוכן ו/או לא מוכן לקחת.
mai

נכון אבל...

אני מסכים לחיות זה באמת דבר מסוכן כול יום אתה יכול למות לפחות ב 100 דרכים שונות אבל אתה לא מסתגר בבית ולא יוצא, אתה ממשיך לחיות אבל אתה גם לא הולך הל סיכונים מיותרים בלי להבין מה שאתה עושה.בסך הכול ניסיתי להגיד שלא כדי לעסות סיאנס או בכלל דברים מהסוג הזה הם אתה לא מבין למה אתה נכנס והסכנות שיש בזה

.m

New member
וגם את זה אפשר לומר על כל דבר...

לא כדאי לעשות שום דבר שלי לדעת מה הסיכונים הכרוכים בו.
mai

למעלה