היי ,אני חדש:)

Michal Bloom

New member
נצל"ש:חייבת לפרוק עצבים../images/Emo46.gif

אני לתומי משוטטת לי בפורום TJ (בהוט..),אני קולטת מלא בנות שאורמרות שלאורלנדו אין כישרון ושהוא לא יותר מפרצוף יפה, ועוד שבמעריב לנוער מפרסמים מלא עליו ועל ג'וני כלום ושאורלנדו לא שווה את זה(מה שבדיוק ההפך,מעריב עשה טובה ולפחות פירסם פוסטר..).. אני כ"כ עצבנית עכשיו, מה הן מבינות?, יורדות על אורלנדו ומהללות את ג'וני הקדוש?...... אם יש כאן בנות שעוד לא הבינו אני מעריצה את שניהם.....

גם אני מעריצה את שניהם

אורלנדו מוכשר ומושלמון וממש אין להם זכות להגיד עליו דברים רעים...

אממ כן שניהם שחקנים טובים

הבחירת סרטים של ג'וני דפ בהמלך הקריירה שלו הראתה שלמרות שהוא סמל מין וכל זה הוא בהחלט נשאר עיקבי בדעותיו ולא מתמסחר(ראה דוגמא לאנורדו די קפריו,בראד פיט) בארד פיט בכמה סרטים ניסה לסמור על סטוטס קו לא הצליח ג'וני דפ לעומת זאת נשאר תמיד באותו כיוון

ThisIsJustME

New member
ג'וני דפ תמיד בוחר את הסרטים

על פי הדמות שהוא אמור לגלם והסיפור... הוא הכי לא ממוסחר בעולם וזה מה שיפה בו..בגלל זה אני אוהבת את הסרטים איתו.

TrinMyQueen

New member
נכון... מסתורי כזה ../images/Emo168.gif

המספריים של אדוארד- יצירת מופת השער התשיעי- סרט מדהים אלו שני הסרטים הכי טובים שלו לדעתי... וגם כמובבבבן שודדי הקריביים ועכשיו יוצא חדר סודי..מישו ראה?

הסבר:

נגיד שוטר (הדמות הרעה... אני לא אגלה יותר כדי לא להרוס...) בא מאחוריו --- אז הוא כזה נבהל ומסתובב והמכנס הוא כזה גיזרה מוזרה... אני לא זוכרת איך קוראים לגיזרה הזאת... אז יש קווי מתאר יפים מאוד של התחת שלו... (לא רואים לו את התחת... כאילו רואים דרך המכנסיים... כמו במכנסיים צמודים כאלה...) סורי אם ביבלתי את המוח יותר מדי אני לא כל כך טובה בהסברים... סרט מהמם שווה לראות!

T u r n e r 1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אוי אני עצבנית...

מי הן בכלל שיגידו שלאורלנדו אין כישרון? ובקשר למעריב לנוער: תודה רבה באמת שהם פרסמו פוסטר! (בציניות כן?) כבר כמה גיליונות שלא כתבו עליו כלום

Michal Bloom

New member
הם בכלל לא רושמים עליו..

פעם ב..... ואם כן אז אם אני זוכרת זה היה רק פעמיים!!!....

n o g i t

New member
ג'וני דפ

רחש ניסיון ואופי מסויים במשך שנים רבות של משחק. לעומת אורלנדו, שהוא כולה בן 27 ולא שחק בכל כך הרבה סרטים בתור תפקיד ראשי. אני לפחות, לא הספקתי להתרשם מכישורי המשחק שלו כי בשודדי הקאריביים התפקיד שלו הוא יותר לשחק את ה"פריטי בוי" מאשר ממש שחקן אופי וכנ"ל בשר הטבעות. אז הילדות האלה יכולות להגיד מה שבא להן, הן עוד יראו שאורלנדו יוכיח את עצמו ויגיע לגדולות... ולא אכפת לי מה הן חושבות- אורלנדו בשבילי תמיד במקום הראשון

Michal Bloom

New member
נכון!!, גם בשבילי....

לאורלנדו יש אופי,כריזמה וכשרון משחק של כוכב, תסתכלו במבקרים של הסרטים-אף אחד לא ירד עליו פעם אחת!!, וכולם בהוליוד אמרו שהוא הולך להיות הכוכב החם הבא....(זה בדוק, אני ראיתי בערוץ הבידור..).. כך שאפילו שג'וני(שאני מתה עליו גם)שחקן טוב..חתיך,אני חושבת שבהמשך אורלנדו יצליח יותר ממנו(השערה שלי, לא לבוא עלי בעצבים!!).... וגם אצלי אורלנדו תמיד מקום ראשון(ותמיד הפייבוריט שלי..
).. אתמול הסתכלתי בפעם השנייה 'שודדי הקאריביים',ואני יכולה להגיד עוד פעם שהוא משחק שם מהמם!!, עם בטחון עצמי בולט,כשרון משחק מעולה, והוא לא הטיפוס הוותרן,כך שבחיים הוא יצליח מאוד!!
...... *אמרתי את שלי*...

נטלי007

New member
../images/Emo70.gifשאת צודקת במאה אחוז../images/Emo45.gif

לפחות ככה אני חושבת

T u r n e r 1

New member
ל-jen10 יש לי שאלה אליך...

את באמת בת 52? (לא שיש לי בעיה עם זה
) פשוט נכנסתי לכרטיס האישי שלך וקראתי שם...

למעלה