היי אני חדש

היי אני חדש

קוראים לי סתיו, אני בן 13 מכרמיאל ומכור חלקית לסקראבס. לחצתי על "פורום אקראי" וגיליתי שיש פורום לסקראבס
מישהו יודע מתי תגיע העונה הבאה? scrubs -i miss u!

Angelus

New member
ברוך הבא!

הכל מצוין עד ה"מכור חלקית". בפורום תיתקל רק במכורים כבדים ועוינים, להערוכתך. כמובן שאני מתלוצץ עקב השעה הלא נורמלית.. ובנוגע לשאלתך - אין לי מושג קלוש. כרגע בקושי שודרו 5 פרקים בארה"ב עקב השביתה הארורה של התסריטאים, כך שצריך להמתין ולראות את ההתפתחויות. המשך שהייה נעימה.

Chewingum

New member
גם אני חדש

קוראים לי יונתן, אני בן 15 מראשוןלציון ומעריץ מושבע של סקראבס, ראיתי כל פרק. כשגיליתי עכשיו שיש לסדרה פורום מעריצים קפץ לי הלב! ומבואס כמו כולם מהעיכוב המתמשך ;[

steelwater

New member
ברוך הבא גם לך!

אהלן! שמחים שהצטרפת אלינו. גם אנחנו ממש מבואסים מהעיכוב. זה משגע, איך אפשר להתמודד עם זה? כמה זמן אפשר בלי פרק חדש של סקראבס?! והבנתי שעד אחרי פבואר לא יהיה פרק חדש, אבל אי אפשר לדעת... מקווה שנעזור לך להתגבר על הביאוס פה חחח!

steelwater

New member
ברוך הבא!

אנחנו נהפוך אותך In no time למכור גמור ולא חלקית!

hodown

New member
ברוך הבא!!!! ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

סליחה על האיחור.. למה רק מכור חלקית? (תיזהר אנחנו מאיימים)

alkai

New member
מצטרף ../images/Emo45.gif וחיה, כנסי רגע.

החלפתי מסן וניסיתי להוסיף אותך. לא אישרת כנראה בגלל החשש מהמרוקאים הרבים שיש ברשת. תאשרי, שנים לא דיברנו.

hodown

New member
לא אישרתי כי כבר

בערך מאז תקומת הדינוזאורים לא נכנסתי למסנג'ר אבל הנה... אני בדרך

alkai

New member
שקר וכזב.

היא הוסיפה אותי כבר, לחטטנים שבינכם. כן, כן, את/ה! מה את/ה קורא/ת את ההודעה? מישהו פנה אליך?

hodown

New member
ראית?? ראית???

איזה חטטנים יש פה יאללהההה. חוצפה שכזאת לא ראית בחיים שלי. תביעה! פיצויים! כסף! לוס אנג'לס! חה חה חה חה

למעלה