היי, אני חדש

היי, אני חדש ../images/Emo9.gif

אני שקד. שמעתי שלא כדאי לקרוא את כל סדרת "מלחמת הנשמות" (דרקונים של שמש גוועת, כוכב אבוד וכולי), האם כדאי?

Gutterball

New member
כדאי מאוד!

אבל רק אחרי שקראת את דרקוני להבת הקיץ. סדרה מעולה לדעתי.

RoCKeR121

New member
למה לא?

אם קוראים לפני הנשמות את האגדות הרשומות ודרקוני להבת קיץ זאת אחת הטרילוגיות המצויינות ביותר של הרומח והתירגום גם הוא מצויין(ולא סטראד אני לא מתחנף)

העדפתי שלא לקרוא את מלחמת הנשמות

לפי כמה ביקורות ששמעתי זה ניסיון נואש של וויז והיקמן להרוויח עוד כסף מרומח הדרקון. חששתי שזה יהיה כמו כל סרטי ההמשך הגרועים ולא רציתי להרוס לעצמי את שאר הספרים עם המשך מחורבן. קראתי את הקטע בהתחלה שמדברים בו על קרמון וזה דווקא היה חמוד אבל פשוט פחדתי להמשיך. לצערי הרב קראתי גם את "לב אפל" מתוך ששיית המפגשים - לעולם, אבל לעולם אל תקראו את הספר הזה, הוא פשוט ע-ל-ו-ב-!

Gutterball

New member
אנ'לא מבין

מה זה השטויות האלה "יהרוס לי את הספרים האחרים"? מה שהם כותבים זה לא דברי קודש, אם לא אהבת את הטרילוגיה אז לא אהבת, מה זה קשור לספרים האחרים? "פחדתי להמשיך" - כולה ספר... בכל מקרה, זו טרילוגיה מעולה, זה שהיא ההמשך לא אומרת שהיא אוטומטית גרועה [ראי אגדות/דל"ק]. ממש לא נסיון נואש להרוויח עוד כסף... אחלה טרילוגיה, בכל מקרה. מצד שני היא גם חשובה אם את רוצה לקרוא ספרים שנכתבו ע"י סופרים אחרים בתקופה של מלחמת הנשמות [minotaur wars, הזה עם האלפים ששכחתי איך קוראים לו ועוד].

The Snow fox

New member
../images/Emo63.gif

טרילוגיה מעולה, מעולה, מעולה. אין מה להשוות לשאר הספרים, לדעתי.

XiluminatiX

New member
ברוך הבא!

כל האחרים שכחו להגיד, באמת, כבר לא יודעים להגיד שלום לחדשים?

strahd

New member
טרילוגיית מלחמת הנשמות

היא ללא ספק הטרילוגיה הטובה ביותר של רומח הדרקון. מבט מפוכח ובוגר על עולם של מבוכים ודרקונים, שבו איש אינו יכול להינצל ככה סתם. ספר שסוף סוף עוסק יותר באנשים ובעולם שהקסם בו אינו כשהיה פעם. מומלץ מומלץ מומלץ.

הו.../images/Emo54.gif

1. אני מסכימה איתך. 2. אני אוהבת את סגנון הכתיבה שלך. ^^ המשך כך.

למעלה