היי אני חדש

joyalfa

New member
היי אני חדש ../images/Emo41.gif

אני צופה בכל מיני סדרות אקשן זהות בדויה 24 ועוד... לאחרונה נתקלתי במקריות בסדרה csi משהו כזה ורציתי לשמוע מהי העונה הראשונה כי הבנתי שיש csi miami ואני כמעט בטוח שיש בעוד מקומות והאם יש קשר בין העונות או כל עונה היא סיפור אחר לגמרי. ואם זה ככה איזה עונה הייתה הכי טובה? אני אשמח אם תעזרו לי תודה רבה ג'ואי.

rds15

New member
../images/Emo129.gifהסדרה המקורית היא CSI

לאס וגאס. בתחילת העונה השלישית[אם אני לא טועה] התחילה סדרת הבת, CSI מיאמי[העונה השנייה של שתי הסדרות שודרו עד לפני כמה זמן בסינמה 3] ובסוף העונה השנייה של מיאמי/סוף העונה הרביעית של לאס וגאס מתחילה סדרת בת חדשה, CSI ניו יורק. בעקרון אין קשר בין הסדרות חוץ מהרעיון אבל בסוף העונה השנייה של לאס וגאס היה פרק קורסאובר בין בCSI לאס וגאס לCSI מיאמי[שזה בעצם היה הפיילוט של CSI מיאמי] ובסוף העונה השנייה של מיאמי היה קרוסאובר נוסף, רק בין CSI מיאמי לבין CSI ניו יורק[שזה היה הפיילוט של CSI ניו יורק]. אם אני לא טועה בארה"ב אמורה לעלות העונה החמישית[וכנראה האחרונה] של בCSI לאס וגאס[ויש שאומרים שהיא הסדרה הכי טובה], העונה השלישית של מיאמי והעונה הראשונה של ניו יורק. וברוך הבא

joyalfa

New member
מה שהבנתי

לא ממש הבנתי הכל. יש 3 סדרות - CSI לאס וגאס CSI מיאמי וCSI ניו יורק. הם לא ממש קשורות אחת לשנייה רק שיש קשר קטנטן בין לאס וגאס ומיאמי. תודה על הכל.

rds15

New member
../images/Emo129.gifהאמ.

אין ממש קשר בין CSI המקורי[לאס וגאס] לCSI מיאמי. הקשר היחיד שהיה בין הסדרות היה בסוף העונה השנייה של CSI לאס וגאס שחקירה שהתחילה בוגאס עברה למיאמי.

G@T

New member
../images/Emo13.gif אני אסביר לך.

יש 3 סדרות. 2 האחרונות הן ספין אוף של הסדרה הראשונה. אין קשר ממש בין אף אחת מהן חוץ מזה שהן סדרות בת של CSI המקורית. (לאס וגאס.) ושהרעיון בכללי בכולן אותו דבר. ומה עוד שאלת? אה עונות הכי טובות .. לדעתי השניה בלאס וגאס והראשונה במיאמי.

ברורכבה!

ותרגיש חופשי לשאול כל מה שקשור ב- CSI אם אתה רוצה - אני לא המומחה הכי גדול בעולם לסדרה אבל אני מכיר אותה והיא קוראת פאסיבית של הפורום (כשאני שולח לה לינקים
) מי הדמות\דמויות\שילוב דמויות האהוב עליך?

למעלה