היי אני חדש
...

היי אני חדש ../images/Emo13.gif...

כפי שאתם רואים אני אוהד מכבי "אימפריה" ת"א,קוראים לי שחר אני בן 16 וגר בצפון הארץ. אני במודניאל הייתי בעד ארגנטינה אבל לאחר שהם עפו אני הפכתי לאוהד ברזיל. שמתי לב שכל פעם שאני כותב על קבוצה שהיא הולכת לנצחון וזה בטוח,הם מפסידים. זה קרה שהיה אנגליה נגד ארגנטינה,כתבתי באחד הפורומים פה שבטוח שארגנטינה תנצח את אנגליה. כולם יודעים מי נצחה,לאחר מכן היה את המשחק ארגנטינה נגד שוודיה,שוב אמרתי שארגנטינה תנצח. חשבתי שהשחקנים יקחו את עצמם בידיים ומכיוון שזה יכול להיות המשחק האחרון שלהם,הם יביסו את שוודיה. אבל לצערי מה שקיוויתי היה רחוק מהמציאות. אתמול התערבתי עם חבר שלי שאיטליה תנצח את ד.קוריאה,וזה היה די ברור. כבר הייתי בטוח שסוף סוף אני הולך להיות צודק,עד שהגיעה הדקה ה-86´ והרסה לי את ההתערבות. ביום שישי יהיה את משחק רבע הגמר,ברזיל נגד אנגליה. היות ואני אוהד ברזיל אני מתחיל מהיום לכתוב לטובת אנגליה,נקווה שזה יעזור לברזיל לעבור את האנגלים. למרות שעל הנייר ברזיל פיבורטית יותר,אבל גם איטליה הייתה היום פיבורטית במשחק נגד איטליה,וכולם יודעים איך זה הסתיים.

דבר אחד לא הבנתי

איך אוהד ארגנטינה הופך לאוהד ברזיל? שתי היריבות הותיקות מדרום אמריקה לא יאמינו שיש להם אוהד משותף.... בדרך כלל אוהד ארגנטינה שונא בדם את ברזיל ולהיפך. וכמו שגיסי אומר...אתה צריך הכוונה

Luke

New member
ככה זה כשכדורגל נהיה אופנתי....

לא מתוך אהבת ילדות לא מתוך תרבות לא מתוך חינוך בבית....אוהדים כאלה באמת עדיף שיאהדו את ארגנטינה ואת ברזיל...

eli21us

New member
לא מתאים לצהוב בנשמה

לעבור קבוצות על ימין ועל שמאל וחוץ מזה תמשיך לכתוב בעד אנגליה כי זה מה שיהיה בכבוד רב מצהוב בנשמה באמת

דן צ

New member
תאר לך מצב שכזה

אתה אוהד כמובן של מכבי תל אביב , ומכבי תל אביב באיזה שהוא שלה בליגה יוצאת מתמונת האליפות אולם הפועל תל אביב רצה חזק לאליפות , האם תעודד את הפועל תל אביב לאליפות???? ברור שלא כך אותו הסיפור בן ארגנטינה לברזיל

בודי

New member
מה זה משנה? במונדיאל זה אחרת....

אם ישראל הייתה אז בסדר.... אבל תראה לי פה בן אדם אחד שבאמת אוהד את סנגל או דרום קוריאה עוד מלפני המונדיאל. פתאום, רואים שהם מנצחים והכל אז מתחילים לחבב אותם. במונדיאל יש מין צורך כזה לאהוב איזו קבוצה אחרת אין שום טעם למונדיאל. אם ישראל הייתה במונדיאל אז בהתחלה כולם היו אוהדים אותה ואז כמו שאתה אומר לא הולכים לאהוד את הפועל אחרי שאתה אוהד את מכבי אז פשוט כולם היו עוזבים את המונדיאל הזה....

דן צ

New member
יכול להיות שבמונדיאל זה אחרת

אבל לא בעיניין ארגנטינה וברזיל , זה ממש ניגודים שונים , אני יכול לאהוד את ארגנטינה ואם היא עפה לעבור לאיטליה למשל אבל לעבור לברזיל???

בודי

New member
בהחלט מובן....

אני התייאשתי מכיוון שגם ארגנטינה וגם איטליה עפו, ברזיל לא באה בחשבון, ואין לי כוח לבנות על דרום קוריאה סנגל או טורקיה (וארה"ב) החלטתי ללכת על ספרד....

בודי

New member
דווקא גרמנים...?

מציגים יכולת טובה מאוד, אבל אני רק שומעת אותם מתראיינים לטלויזיה ורצה להקיא.... ודרך אגב, שמת לב שלכולם שם יש פרצוף של גרמנים??
(טוב הכוונה הייתה יותר לנאצים אבל לא רציתי לכתוב את זה...)

אני לא אתפלא...

אם גרמניה הצליחה בזכות כך, שכאשר המאמן "לומד" את השיטה הגרמנית, הוא נרדם עוד בשלב קריאת ההרכב הצפוי... בכלל, גרמניה ואוסטריה הן לא נבחרות שמשחקות עם הלב כמו הנבחרות הדרום אירופאיות... כבר יותר מעניין לקרוא ספר על הטכניקות להצלחה בגולף... (zzzZZZ)

nitsansh

New member
איך זה יתכן???

לגרמנים יש פרצוף של גרמנים? מה רצית, שיהיה להם פרצוף של סינים???

זה לא חוכמה לאהוד את הטובות...

שמע אחי אם אתה אוהד קבוצה מסויימת תוהד אותה עד הסוף וגם שהיא מפסידה לא חוכמה שקבוצה שלך מפסידה ללכת לאהוד את הכי טובה.... תראה אותי אני עדיין אוהד ארגנטינה טוב אבל זה לא מפתיע יש הרבה שאוהדים נבחרות כי הם הכי טובות תראו כמה אוהדים יהיו לגרמניה אחרי המונדיאל הזה....

למעלה