היי אני חדש+שאלה

badsoldier idan

New member
היי אני חדש+שאלה

אני רוצה לפתוח דיון של הנשיקות הראשונות איך הם היו? מתי? איזה גיל? איפה? ומה בסוף נגמר? סליחה עם עשו את זה כי אני חדש ואני לא יודע...

mr_lonely

New member
יפה...אתה שואל...היא בעד...אבל..

אתם לא מספרים איך היה אצלכם...למי אתם מחכים ? או שאתה רק שואל... והיא רק תומכת.....

טוב אז אם באמת בא לך לשמוע....

זה היתה השתלשלות אירועים קצת מפדחת.... הייתי בכיתה ט'(לפני 8 שנים) ובכיתה היו שני חברים טובים שהיו דלוקים עלי וכל השנה קירקרו סביבי, הם היו מקסימים.לאחד מהם היתה מסיבת יומהולדת ובמסיבה אחיו הגדול מאיתנו בשלוש שנים היה עם החברים שלו,שאחד מהם נדלק עלי וסירבתי לו עוד באותו הערב. ביום שלמחרת האח של בעל היומהולדת טילפן אלי בכדי לשכנע אותי שאצא עם החבר שלו אומנם שוב סירבתי אבל ביננו התגלגלה שיחה כיפיית ומהנה ומשם השיחות התרבו לכל יום וכמה פעמים ביום. גם אם הוא לא מצא אותי בבית הוא טילפן לכל מי שידע שהכרתי בכדי לחפש אותי. עד שכבר נשברתי ונפגשתי איתו....ואז זה קרה הנשיקה היתה מדהימה הוא לקח אותי למקום תצפית מדהים וסיפר לי עד כמה הוא רוצה אותי.... ביום שאחרי כבר הבנתי שלא בא לי עליו וזהו מאז לא דיברנו

mr_lonely

New member
בדרך כלל זה כך...לא ?

זוכרים את הנשיקה הראשונה...זה אירוע בעל חשיבות אך הנסיבות...בדיעבד, לא נראות כל כך חשובות...

mr_lonely

New member
זה מה שאני אומר...הכל מתגמד....

חוץ מזכרון הנשיקה הראשונה ....

מממממממ......

זה תלוי כי יש לי זיכרונות מיותר טובות.... ואני מאמינה שיהיו עוד הרבה

למעלה