היי, אני חדש פה

P u m i k i

New member
היי, אני חדש פה

שלום! אני פומיקי, והשבוע התחלתי להתאמן בחדר כושר. ובדיוק כשהצטברו לי שאלות בראש, ראיתי את הפורום הזה, ואני שמח להצטרף אליו. יש לי 2 שאלות עיקריות: 1. מה אוכלים לפני, ואחרי האימון, ובאיזה פרקי זמן? 2. אימון אירובי של שעה וחצי שעה כח, האם טוב יותר לפצל - חצי שעה אופניים, חצי שעה כח ועוד חצי שעה הליכה, זה בסדר? או שעדיף לאחד את זה? תודה!
פומיקי

behappy

New member
היי פומיקי!!!!!!../images/Emo13.gif

<לא מומחית גדולה אבל ממה שאני יודעת>: הכי טוב אימון אירובי רציף כי ככל שמתאמנים פרק זמן ממושך ורצוף יותר אחוז הקלוריות שנשרפות מהשומן בגוף עולה<באימונים לפרקי זמן קצרים הגוף שורף יותר קלוריות מפחממות מאשר משומן>וגם ככה השרירים נשארים "מחוממים" ואם מפצלים יש סיכוני פציעות ושרירים תפוסים. הכי טוב לעשות חלק או את כל האימון כוח לפני האירובי כי אז הגוף ישתמש בפחממות ובאימון האירובי ישתמש בשומן. לגבי אוכל-זה אינדיבידואלי מאוד,אני מכירה כאלה שמקפצים שעתיים אחרי ארוחת צהריים כבדה
-לא ממש מתאים לכולם,ויש כאלה שיכולים להתאמן בבוקר על בטן ריקה. מבחינת שריפת שומנים הכי טוב זה בבוקר ממש לפני אוכל. השעות הכי מומלצות <יהיה לך את האימון הכי טוב ותוכל להשתפר> הן השעות שבהן אתה הכי ערני <שוב,שונה לפי השעון הביולוגי שלך>-בד"כ 5-6 בערב ו-10-12 בצהריים.
ממני שיר

למעלה