היי אני חדש פה

xero1

New member
oi! oi! oi!

כוסיות! oi oi oi בלבוש מינימלי! oi oi oi כוסיות! oi oi oi מין אנאנלי!

HelloweeN

New member
כמובן ליריקה מדהימה

ועמוקה כמיטב מסורת ה-אוי (?)... פתאטי... מנהלצ´יק לא משהו אישי נגדך!

shahr

New member
PRAT SHULI../images/Emo58.gif

יו רן ממצב??? תביא לי קישורים לאתרים שמהם אני אוכל להוריד שירים של הלהקה... (יש להם גם שיר שהם יורדים על יוסלס).....

xero1

New member
לא זוכר ת´אתר שלהם

כן, יש להם איזה שיר על יוזלס, משהו עם קטינות, זיונים, אני ידוע.. הכל שם אותו הדבר. כלים

אאמממ ...טוף ההית במקרה פעם ב-...

תחנת רדיו שלהם באינטרנט?... קחו אתר ממש מגניב תכנסו לסיפור לדודו יש אידס ..(או תלחצו על הלינק של הדבורה..)

OPERATi0N_iVY

New member
חוזרים על עצמם קצת, אבל הכל אמת!!!!

סוף סוף הצדק נעשה ונכתב שיר כזה גאוני על יוזלס איי די!!!!

אאממ...לא יודעת בקשר לפרט שולי אבל

מישהו ראה את הקליפ של useless ל- no time for me to be ateenager? זה ממש מצחיק ...אם לא ראיתם תראו איך חברי להקת יוזלס עושים קליפ..:)

SKINHEAD182

New member
שייגעץ???

בטח שאני בא!! שאני אפספס את להקת ה NAZI SKINS הכי גדולה שהוקמה בארץ?? HEIL SHAY-GAY(T)S !!!!! ETERNAL DEGAY?? פעם הייתי הסולן שלהם! יש להם מתופף שמכיר 3000 להקות פאנק.. נאצי סקין אמיתי.. SKREWDRIVER?? בטח!! HEIL IAN HEIL SHAY(GAY)TS!!! 182 !!

Hitler88

New member
תאשים את עצמך

אגב , ETERNAL DECAY הם SHARP מסריחים. וחיסלנו אותם, לפני עוד לפני ההופעה של SKREWDRIVER. וגם להקות שהוא מכיר זה להקות SHARP. שמעתי שאיאן ואייכמן88 דיברו איתו, ועכשיו אין יותר את תומר. אני רואה שאתה חדש בתחום ואני רוצה להמליץ על כמה דברים. קודם כל תלגח את הראש(כמו נאצי סקין ולא SHARP), דבר תתחיל לחרוש על ספורת הNS. 3 תתחיל לפתח שרירים, כדי להראות כמו סקינהד אמיתי. אל תשכח את מתיחות (רצוי על ניגרים, אבל אפשר גם על SHARPS ופוזרים. 4 (רצוי) שתחליף את הניק שלך 5 והכי חשוב לצטרף לתנועה מננ"י (מפלגה הניאו נאצית הישראלית) תעבור תהליך קליטה ומיון בבסיס הראשי, אצל החיילים שלי. 14/88 Heil Hitler White Pride World Wide

למעלה