היי אני חדש פה..

היי אני חדש פה..

שלום, קוראים לי אליהו ואני מיוקנעם.. אני מת על סימפל פלאן, וואו הם כל כך טובים...לא רק הם אני אוהב עוד כל מיני להקות מסריחות כמו סימפל פלאן..חיחי... קיצר זוכרים אותי?! זוכרים את אליהו שלכם?! בקיצור נמרץ, הבנתי שיש איזה מפגש או משו..אז יאללה תביאו תאריך..ד"שים לכל מי שאני מכיר...יאללה תתחברו לצ'אט מתישהו בערב.. אתם אף פעם לא בצ'אט יותר כוסאומו!!! יאללה ביי יא פאנקים משוגעים... חרמנית אשששש

אווו תראו מי פה..../images/Emo163.gif

מה נתקעתי? אני אפילו לא זוכרת מי אתה..
בני, אני רוצה תמונה עם התספורת החדשה. בדחיפות. תודה. שלום.

Beautiful Scar

New member
בני! תתודה!

שאתה לא התחתנת עם נועה רק בגלל שהיא פולניה! ולא רצית שלילדים שלכם תהיה אמא פולניה!

Beautiful Scar

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

צוציקית חחחחחחחחח

Beautiful Scar

New member
חחח../images/Emo66.gif

לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה? לא התחתנת עם נועה בגלל שהיא אמא פולניה?

double O S

New member
היי אליהו../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

אנחנו מצטערים אבל אתה מתבייש בנו אז אתה לא מוזמן

למעלה