היי אני חדש פה!!!

11שון ובל

New member
היי אני חדש פה!!!

היי אני חדש פה!! רציתי רק להגיד שאני מת שיתחיל כבר אבודים... וגם האם מישהו יודע אילו עוד תוכניות בהוט אקסטרה??? הנה טפט מהמם של אבודים... >>>

יש לך הוט אקסטרה?

אם כן אז אתה יכול לראות לבד איזה תוכניות יש ואיזה תוכניות עוד יהיו. אבל בגלל שמשעמם לי - כרגע משודרות ורוניקה מארס (שאני מוריד), מתים במשרה חלקית (הלא ממש מעניינת + בוטלה לאחר שתי עונות), CSI ניו יורק (המשך ל- CSI + CSI מיאמי), ג'ק ובובי (המסקרנת), הסמויה (עונה שנייה + במקומה תבוא אבודים בחודש אפריל) ופארסקייפ (התחילו מההתחלה ואני חושב שישדרו את כל 4 העונות של הסדרה). בעתיד ישדרו את אבודים (כפי שכולם יודעים), ג'ואי (המשך ל"חברים"), LAX (בוטלה לאחר עונה) ועוד סדרות אחרות שכרגע פרחו מזיכרוני....

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|קודם כל

נתחיל מזה שCSI ניו יורק היא לא המשך לא לCSI לאס וגאס ולא לCSI מיאמי, היא סדרת בת ל CSI כמו CSI מיאמי. כנ"ל לגבי ג'ואי[רק שזה לא ספינאוף לCSI, אלא לחברים
] וdead like me זאת סדרה מצויינת, זה שהיא בוטלה אחרי שתי עונות לא אומר כלום על האיכות שלה.

אני יודע שהן לא סדרות המשך...

אבל לא היה לי כוח לרשום שזה ספינאופ... ומתים במשרה חלקית עדיין סדרה לא מעניינת ועדיין בוטלה לאחר שתי עונות.

11שון ובל

New member
אילו סדרות יהיו?????

איירה גיינס בבקשה תענה לי אילו סדרות יהיו עוד באקסטרה הוט????? זה ממש חשוב לי??? ומה זה lax??? בבקשה תענה לי !! תודה!!!

LAX זה...

נמל תעופה... עוד סדרות שישדרו בהוט אקסטרה: החיים כמו שאנחנו מכירים אותם (בוטלה לאחר עונה אחת), המשרד (אין לי מושג מזה, עדיין לא שודרה בארה"ב), העונה השלישית של CSI מיאמי (כדאי), ריאלטי מטמטם שאפילו לא כדאי להזכיר את שמו.

arthurz15

New member
אגב LAX (../images/Emo58.gif ללוסט)

למעשה הטיסה של המטוס בLOST היא מסידני ל LAX

למעלה