היי אני חדש פה.. אני מאילת ואני בטים i.a.t.o ביחד עם סנטה, קמפבל, שוונג ואני יובל (גומז)
T The Gomez New member 3/12/03 #1 היי אני חדש פה.. אני מאילת ואני בטים i.a.t.o ביחד עם סנטה, קמפבל, שוונג ואני יובל (גומז)
B bam margare New member 3/12/03 #2 שלווווווווווווווום ברוך הבא אחי bam ואני בטיםotesteam צוות הג'קאסס הרשמי של מיתר!! תהנה פה אחלה פורום יש לך איסיקיו?..
שלווווווווווווווום ברוך הבא אחי bam ואני בטיםotesteam צוות הג'קאסס הרשמי של מיתר!! תהנה פה אחלה פורום יש לך איסיקיו?..
B BiAAcH New member 3/12/03 #3 ברוך הבא.... אני מליד נתניה בטים JKY, ואיך אני אגיד את זה, אנחנו שולטים... חחחח
O omni96 New member 4/12/03 #5 שלום לך אחה ! מקווה שתשתלב בין היצורים שנמצאים פה ! אנשים !!!!! בשר !!!!! יאמי !!!
T The Gomez New member 4/12/03 #11 אממ... אני בן 14 וחצי, אוהב לגלוש רוח וליסוע על סקייט, אוהב לישמוע הים לשחק בטק דק לראות cky ולעשות ג'קאס לראות סרטי סקייט וזהו
אממ... אני בן 14 וחצי, אוהב לגלוש רוח וליסוע על סקייט, אוהב לישמוע הים לשחק בטק דק לראות cky ולעשות ג'קאס לראות סרטי סקייט וזהו
V VVEE MAN New member 4/12/03 #13 גולש פאן אתה יודע סלטות וכאלה אהה ויובל שכחת שאתה גם נדיב בגלידה חחחחח תודה אחי