היי! אני חדש פה!

eladhagever

New member
היי! אני חדש פה!

איך אני יכול להצטרף לנוער ליכוד? דרך אגב... לא הצגתי את עצמי... אלעד סבג בן 14 וחצי מב"ש, תומך נלהב של ביבי!

eviv

New member
אז איך?

אז איך אתה תומך בליכוד אם הדעות שלו מנוגדות לשלך האם אתה מאמין בכך שצריך לתת מדינה לפלסטינים חשבתי שביבי לא אתה מוכן לעזור למפלגה שתתן לפלסטינים מדינה ?

eladhagever

New member
פרט לזה...

זאת אחת הטעויות הגדולות של שרון, ובגלל זה אני מעדיף את ביבי...

eviv

New member
אתה ביקשת להצתרף לליכוד לא לביבי...

אתה ביקשת ללכת בדרך שביבי מטיף איליה ולא בדרך ששרון מטיף לכן זה נראה מוזר שאתה רוצה להצתרף לשורות של אנשים שמטרתם זה לא דרך ביבי אלה דרך שרון אם אתה מאמין במשהו תלך אחריו אתה תומך ברעיון שמציג ביבי לא באדם עצמו יכלו לקרא לו בשם אחר אבל אתה הולך אחרי האידיולוגיה שלך הכוונה זה שאתה לא הולך אחרי אדם בגלל שהוא בלונדיני או יפה או בגלל הקול הסקסי שלו אלה בגלל הרעיון אותו הוא מייצג אם תתמוך בשרון- הליכוד לא תלךך אחרי הרעיון של ביבי

eviv

New member
תקן אותי אם אני טועה

הליכוד לא הולך לפי הדעות של ביבי אתה בטח שמעת ששרון רוצה לתת לפלסטינים מדינה זה לא אומר כלום אם ביבי נמצא ברשימת הליכוד אם אתה מתנדב לליכוד אתה מתנדב למען הדעות של שרון ולא של ביבי אם אתה תתמוך בליכוד אתה תתמוך במפלגה שתומך בנתינת מדינה לפלסטינים אתה צריך לבדוק מה דעתך ואיזו מפלגה מייצגת אותך ולהתנדב בה

אני רוצה לומר לך בצורה הברורה

שרון לא תומך במדינה פלשתינית , הוא אף פעם לא תמך הוא צהיר שהוא תומך למרעית עין בלבד.

למעלה