היי, אני חדש פה...

white star

New member
לא...

עדיף לשאול את השאלות הנכונות. מי גיי ומי סטרייט(לא הבחנתי פה ביצורים כאלה אבל אני גם פה רק כמה חודשים) אתה תבין לפי ההודעות וטיבן. ומה עושים פה? יושבים על כוס קפה ומפטפטים. אז יאללה חמוד , הקפה בדרך , תרגע ותרגיש בנוח :) שלך...

Turquoise19

New member
אפשר גם לדבר על סוגי קפה.. למשל

נראה לי שזה יהיה אחלה דיון, באמת...
אז מה שלומכם אנשים..? הכל טוב בחיים? מאיפה אתם וכו´? -אני מקווה שמותר לשאול שאלות שכאלו פה.. מה שמזכיר לי לשאול האם יש חוקים לפורום ואם יש, מהם? תודה מראש.

resputin

New member
אני מניח שיש.. אבל אתה יודע איך זה

עם לירונר.. לירו
+2(D)+(%)= **שלירון יפתור**

לירונר

New member
../images/Emo124.gif חוקים על רגל אחת

אסור לעשות אאוטינג - אין לומר שם, כתובת, טלפון או כל פרט אישי מישהו אחר... על עצמך גם עדיף שלא.
אין לקלל, להציף (לכתוב הודעות מיותרות בהודעה ראשית) ולהציב תמונות בוטות מדי (עירום מלא למשל).
מומלץ להמנע מוויכוחים מיותרים, כי לעיתים ימחק כל השרשור, וחבל על המאמץ שלכם... זהו לבינתיים, קריאה והשתתפות נעימה

Turquoise19

New member
../images/Emo26.gif אהה... נחמד ../images/Emo36.gif

לא נראה לי שצריך יותר מכמה חוקים על רגל אחת.
אז מה לגבי סוגי ה
? (והתרגיל החצי חשבוני הזה...)

resputin

New member
בטח שפתרת,

אני לא רק אעזור באנגלית, אלא גם אלמד אותך מתמטיקה.. (מי שהמציא את המונח "שיעורים פרטיים" היה איתי באותו הראש...
)

לירונר

New member
ככה, הא ../images/Emo35.gif

מלמדת אותי לoral בגרות באנגלית (הבגרות בע"פ, סוטים
), מלמד אותי לפתוח סוגריים ולכנס איברים.. מה הלאה
תלמד אותי לשון
צרפתית
חינוך מיני לא עלינו
(או שעלי
)

resputin

New member
תראה,

אף פעם לא דבקתי בנושא אחד.. אבל מה שכן.. אני מבטיח להיות מורה יותר טוב מ**** (ואז אולי תשתף אחרים בפרטים, בוב´לה) ~!~

היחידה1

New member
היי

אני חדשה בפרום אז אני יספר על עצמי קצת קורים לי הגר בת14.5 מנהריה! מקווה שתקבלו אותי יפה מימני הגר...

למעלה