היי אני חדש פה

אני יכול לעזור בחלק מהמתקפות

קוטמון- Hothead ביירמון (או באנגלית קומאמון)- Bear Fist דינוהומון- Lizard Dance גריזמון- Maul Attack

Digi Lista

New member
הודעה לחדשים

קודם כול ברוכים הבאים, נראה כאילו ההודעה שלי התגשמה והתחילו לצאת מהצללים ובנוסף אפילו הצטרפו חדשים!
קודם כתבתי נוסח של הכללים אבל זה נמחק כשהמחשב שלי נתקע. בכול אופן חשוב לשים
לדברים הבאים: 1)כשיש לכם מידע על דברים שעוד לא הגיעו לארץ חלה החובה להגיד בכותרת שזהו ספוילר או לשים את הסימן
- יכול להיות שהמידע באמת מעניין וחשוב לכם לחלוק אותו אבל יש גם כאלה שלא אוהבים ספוילרים וצריך לכבד אותם. 2) מומלץ לשרשר להודעות שבאותו הנושא כי למרות מה שנראה אין לי את כול הזמן(אני כבר קרוב לשעה ורבע כאן מסדרת,משרשרת, ומוחקת הודעות! זה משעמם!) 3) רצוי שתיבדקו אם חלק מהדברים שכתבתם לא נכתבו כבר כי לפעמים לטחון דברים יתר על מידה לא מעניין במיוחד(אני אומרת באופן כללי) 4) תבדקו אולי יש איזה משחקים או רעיונות אחרים שאתם מעוניינים להשתתף בהם. גיא, לגביי התמונות ששמת, תבדוק כי לדעתי יש אותן בגלרית "סרטים", לא שיש לי התנגדות שמישהו ישים תמונות, להיפך אני בעד, אני סתם מציינת שכדאי לבדוק ולראות האם באמת יש טעם(ואני חולה על תמונות!אז כמעט תמיד יש טעם!) ושוב ברוכים הבאים לפורום, אני מקווה שתיהנו, תשתלבו מהר ולא תירצו לעזוב!

LILO digital

New member
איזו יצורה!

כרגיל, נכנסת כשאני על סף יציאה... הייתי כל היום בפורום (וכתבתי כבר אולי שלושים הודעות) ואותך אני פוגשת רק עכשיו! מה יהיה?

LILO digital

New member
מי רוצה מילקשייק??...

הפרק של היום אשכרה עשה לי תיאבון למילקשייק! אבל בלי שום גקומונים.. (איכס)

Digi Lista

New member
שקט פצלוח´ה ממולאת בכרוב חמוץ!

ראיתי את ההודעות שלך, בכלל לא התכוונתי להישאר כאן הרבה אבל יומיים לא הייתי והיה בלאגן עצום קרוב לשעה ורבע רק סידרתי את ההודעות!, אחר כך כתבתי כמה הודעות שלא הסכימו להישלח!, אחר כך המחשב הדפוק שלי ירוחם החליט להתקע! ולבסוף כשכבר הצלחתי לפרסם הודעות כבר נהייתי עצבנית רצח(אם היית רואה כמה פעמים כתבתי...)וגיליתי שאין לי זמן!

LILO digital

New member
בסדר יא בורקס

נקבל את התירוץ המפוקפק שלך! מי כמוני יודעת איזה כאב ראש זה להיות מנהלת פורום... (ואני יודעת..) תגידי, טחינה ממולאת שכמוך, קיבלת את המסר שלי?

Digi Lista

New member
יצורת גינה בעלת שיער שיבה וזקן עז

כתוב לי שיש לי 11 מסרים חדשים, ואני הולכת לחטוף שבץ כשהם יפתחו...אבל בינתיים יש לי בעיה במסרים והם לא נפתחים בכלל, אז לכול מי שמחכה לתשובה ממני(ואני לא יודעת מי עוד חוץ ממך) אני מצטערת מכול הלב על העיכוב. אגב לכול כותבי הפיקים,סיפורים,תיאוריות המאמרים עדיין לא מגיבים לתחינותיי הרבות...גם זה יהיה בסוף, סבלנות(לצערי, אני הרי חסרת סבלנות בטירוף ולכן אני יודעת כמה קשה להמתין...סליחה מראש...) ושווארמה עם באגט מה שהיה ביויו לא משתווה לזה(להזכירך גם אני ניהלתי שם פורום...)ועוד עכשיו עם האפשרויות לעיצוב החדש אני בכלל על סף התאבדות(חכי עם החגיגות, אני בעלת יכולת התחדשות מהירה במיוחד!)

LILO digital

New member
פלאפל מחומצן בפיתה

אני מקווה שכשעניין המאמרים יסודר, עדיין תוכלי להשתמש בהודעות הקודמות כדי לשים, נכון?? לא נראה לי שלי (או לכל אחד אחר) יש כוח לכתוב את הכל מההתחלה!...

Digi Lista

New member
כן,ברור.

שאני אגרום לכם לעבוד קשה?מאיפה בכלל תזכרו מה כתבתם בדיוק?(אלא אם זה שמור לכם במחשב...)את העבודה הקשה אני אעשה, לא לדאוג(רק סבלנות..)

cleave

New member
שלום !!!

יא דיגימון זו ענק זה גדול זה אדיר בתור אחת שלא ממש מכירה ולא בדיוק מבינה מה הולך שם אני יכולה להעיד לזכותם. יש שיר פתחה מוזר וזה כבר עושה לי את זה,, פרט לכך שגם הסידרה עצמה לא בדיוק מציאתית (לא שזה חשוב). אבל זה הרבה יותר טוב מפוקימון.... בחיית אני לא רוצה להתמכר אבל יש לי נטייא שכזו .

Calumon Trainer

New member
שלום לי קוראים ליאב

מי שלא יודע ורוצה (וגם שלא LOL) טוב נו בכל מקרה אני בן ואני חולה על קלומון אני בן 14 ויש לי שאלה יש מישהו בגילי ומעלה שיש לו איי סי קיו עם כן תרשמו מספר ואני כבר יגיע אליכם נ.ב רק עם תרצו :():

cleave

New member
אני מפחדה את עצמי

אני לא מבינה מה קורה שם בכלל מי האנשים וכו ואני ממשיכה לראות את זה ! יכול להיות שזה בגלל שלא ראיתי פרקים קודמים? יש איזשי אפשרות אני יכולה להבין או לחזור ולצפות בפרקים שלפני ? בבקשה תגידו ,תודה!!!!!!!!!

למעלה