היי אני חדש פה

גילמון

New member
החלפתי שם משתמש...

ל-Digi Lista ולכל משתתפי הפורום: מקודם הייתי loli2 ועכשיו החלפתי לשם יותר מתאים - גילמון. לתשומת ליבכם:האתר שלי בנושא דיג´ימונים נכנס לרשימת האתרים המומלצים של "תפוז" בקטגוריה:חברה וקהילה-ילדים ונוער-חברים מצויירים,עמוד 3 אתם כולכם מוזמנים לבקר וגם Digi Lista...

Data row

New member
ספוילר רציני לפרונטייר ../images/Emo58.gif

מי שלא שם לב זה ספוילר גיליתי דיג´ימון חדש בפרונטייר קוראים לו ארדאמון שהוא בעצם טאקויה+נשמת האש חיה+נשמת האש אנוש ארדאמון נראה כמו אגנימון עם השריון של וריטראמון שאני ימצא תמונה שלו אני יפרסם

Master Jedi

New member
כן אבל אין עדיין תמונה ממשית של הזה

כי היא עדיין לא יצאה לפומבי

Morphia

New member
מוזר שאף אחד לא ענה לך...

בכל מקרה, שלום! ברוך הבא, אנחנו מקווים שתהנה פה ו (שימו לב לחיקוי המושלם של ליסטה) שלעולם לא תרצה ללכת! ^_^;;;

Relina

New member
שלום לך

תהני ו תשתלבי יפה

LILO digital

New member
../images/Emo9.gifונעבור לשיר השמחה

שיר השמחה המייצג של הפורום!! (לכבוד כל החדשים, ולכבוד גם אלה שלא...) שיר השמחה!
היה לי יום ממש נורא אבל עכשיו זה השתנה הדיג´ימונים היו רעים בזה אני לא מגזים לא אוהב אותם זה ברור יש לי חבר ורוד כדור רץ לי ככה, רץ ושר אני כל כך מאושר קשקוש שמח איזה יופי חבל שאין לי סוכריית טופי עוגייה או עוגה נעשה כאן חגיגה אבל מי צריך ממתק יש לי צעצוע כדור נחמד, איזה שעשוע אני מאושר שמעו ת´קטע אני לא חושב בכלל על דיאטה!!!

יאקומו

New member
ברוך בואך!

מה קורה? דיג´יגורל חדש בפורום, הא? מקווה שיהיה לך טוב פה!

Master Jedi

New member
הי מה קורה אוהבי דיג´ימנים!!!

שלום אני גיא מוטולה, אני מת על דיג´ימון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בייחוד על העונה הרביעית! (מישהו ראה פה את הדיג´יגדילה האולטימאטיבית של איזומי לשוטומון-היא כזו י-פ-ה! WHAT A FOX!) אני כבר רוצה להתחיל לחלוק מידע שיש לי!!! וכמובן לקרוא הרבה פה זה נראה פורום מצויין!!!! יש לי שאלה: למישהו פה יש את הפרק החמישי של DIGIMON FRONTIER עם הקטע שג´יי.פי (השם האמריקאי של ג´ונפיי) דיג´יגודל לביטלמון-בליטזמון (עם תרגום לאנגלית)? -יש לי את הפרקים 1,2,3,4,6 עם תרגום -ואת 13,14,15,16 בלי תרגום אבל עם כל האקשן!!! הי מקווה לתשובה מהירה! (מצורפת התמונה שהכי אהבתי-ג´יי.פי בדיג´יגדילה האולטימאטיבית שלו לבולגמון
!) טוב אני יודע שיש הרבה סימני-!!! כיקצת התלהבתי כי הרבה זמן חיכיתי לפרום כזה. אז ביי לכם אנשים אוהבי דיג´ימונים, גיא מוטולה!

LILO digital

New member
ברוך הבא!

אנחנו שמחים מאוד לפגוש אותך כאן בפורומונו... הנה לכבודך תמונת "ברוך הבא"! ויופי שיש לך הרבה מידע על העונה הרביעית כי לי אין כמעט שמץ מושג מה קורה שם... חוץ מהשמות של הדיג´יגורלים החדשים ואת העלילה פחות או יותר.. אני לילו, נעים להכיר!

Master Jedi

New member
עוד דבר אחד!!!

היי זה שוב אני גיא ראיתי את רשימת הקבצים ורציתי להראות ל יאקומו את הדיג´יגדילה ה"משוטפת" (תמצאו שם אתם בעצמכם!!!) מצורפים קישורים של הדיג´יגדילות של טאקאטו ריקה והנרי. תהנו עוווד דבר אחד! הקבצים פועלים בנגן רייל וון פלייר WWW.REAL.COM

LILO digital

New member
לגיא

שכחתי ליידע אותך (במקרה שאתה לא יודע): לא כולם כאן יודעים הכל על מה שנשאר מהעונה השלישית ועל העונה הרביעית, ובדרך כלל זה כי לא רוצים לדעת (שלא יקלקל). למזלי (או לרוע מזלי..) סטטה, החברה שלי ומנהלת הפורום, גילתה לי כבר ברוב רישעותה על כך שהמאמנים דיג´יגדלים, ככה שאתה לא חידשת לי כלום, אבל אולי יש כאלה שלא רוצים לדעת. בכל אופן, בפעם הבאה כשאתה כותב משהו על מה שעוד לא שודר, אין שום בעיה עם זה כל עוד אתה מצרף לנושא ההודעה שלך סימן "ספוילר", שמזהיר שיש בהודעה הזו מידע על קטעים שעוד לא שודרו. וככה אלה שלא רוצים לדעת, לא יקראו. אוקיי? (אגב, זה סימן ספיולר:
)

Master Jedi

New member
תמונות של הדיג´ימונים שישתתפו בסרט

ה-7 והדיג´ימונים הם: דאלקמון- מידע: מנהיגת הצורה האנושית שלב: לא ידוע (אפשרות ל"פרפקט"/"מושלם") התקפות: לא ידוע הייפוגריפמון- מידע: מנהיג הצורה החייתית שלב: "פרפקט"/"מושלם" התקפות: לא ידוע דינוהומון- מידע: חייל השייך לצד האנושי, אחיו הגדול של קוטמון. שלב: מבוגר התקפות: לא ידוע גריזמון- מידע: חייל השייך לצד החייתי, אחיו הגדול ביירמון. שלב: מבוגר התקפות: לא ידוע קוטמון- מידע: צעיר השייך לצד האנושי, אחיו הקטן של דינוהומון. הוא מפתח ידידות וחברות עם ביירמון. שלב: צעיר התקפות: לא ידוע ביירמון- מידע: צעיר השייך לצד החייתי, אחיו הקטן של גריזמון. הוא מפתח ידידות וחברות עם קוטמון. שלב: צעיר התקפות: לא ידוע אורנית´מון- מידע: אין שלב: לא ידוע התקפות: לא ידוע גריימון בוער- מידע: אחד מעשרת הלוחמים, מחזיק בכוח האש. טאקויה בשלב "הייבירד אולטימטיווי". שלב: "הייבירד אולטימטיווי" התקפות: לא ידוע קנדו גארורומון- מידע: אחד מעשרת הלוחמים, מחזיק בכוח האור. קוג´י בשלב "הייבירד אולטימטיווי". שלב: "הייבירד אולטימטיווי" התקפות: לא ידוע *******התמונות מצורפות למטה*******

למעלה