היי, אני חדש פה

guitar lan

New member
היי, אני חדש פה

ובטח עשו את זה כבר, אבל אפשר לעשות שירשור של חמשת השירים הכי טובים של היהודים... 1- גנבה 2- אינטרמת 3- עידן האלוהים 4- אלה 5- סמי חופשי שרשרו

S h i R l e y

New member
ברוכים הבאים!!!

גם אני קצת חדשה בפורום אבל נחמד פה מאוד...!!! חמשת הגדולים של היהודים לדעתי : 1. מציאות נפרדת - פיוטה 2. היהודים - לעוף 3. פחד מוות - פעמון מלחמה 4. מציאות נפרדת - קח אותי 5. מציאות נפרדת - מחפש תשובה

ואני בכלל לא קשורה

סתם שלחו לי את הקישור אז אני מגיבה......
1)גניבה 2)סמי חופשי 3) they want to kill me 4)פעמון מלחמה 5)הימים שלנו

RiNaTiT

New member
ענק פשוט ע-נ-ק!!!../images/Emo70.gif ../images/Emo98.gif

גם אני די חדשה פה..... ואני גם רוצה להיות קולית כמוכם... חחחח (כמה זמן לא שמעת את המילה קולית?הא... חחחח) ואני גם אצטרך לשירשור הזה... בתקווה שנהפוך אותו לארוך.. חחחח אז ככה: 1)they want to kill me 2)קח אותי 3)גניבה 4)גק´י 5)הימים שלנו- מציאות נפרדת... מציאות נפרדת- פשוט דיסק ענק!!!! ושווה!!!
רינת.

אממממ...יומ שלמ../images/Emo70.gif..../images/Emo6.gif

אממ..
קואק קואק קואק... ועכשיו השירימ הכי גדולימ שלהמ זה...
אלה
מחפש תשובה
ג´קי
אמנ
פעמונ מילחמה אבל בשבילי הכי שווימ זה
מחפש תשובה
הימימ שלנו
אמנ
קח אותי
ליפעמימ
וזהו לבנתייימ וההיהודימ פשוט.......גדולימ

Dark Shine

New member
ליליליליל ../images/Emo3.gif

מממממ אזזז... אני מתה על הדיסק מציאות נפרדת דיסק ע~נ~ק~! אזזז... 1.פיוטה 2.לא קל 3.עידן האלוהים 4.קח אותי 5.אלה ואנ´לא יודעת יש עוד מלאאאאאא שאני אוהבת (6)עוד ארון אחד (7)מחפש תשובה (8)ג´קי (9)תשחק אותה
לילילי

BMS

New member
ושוב אל תעשו דברים כאלה זה לא ה

הגיוני אני אוהבת את כל השירים אבל בשבילכם זה ככה: 1. ג´קי 2. גניבה 3. oh lord 4. פעמון מלחמה 5. עידן האלוהים זה לא ממש הסדר כי אני חולה על כולם (מכורה) וחולה על היהודים ואנשים קיבלתי את התמונות ממסיבת ההשקה!!!! ומי שהיה תודו שאורית ותום היו אחלה (כמו תמיד) ונראו אחלה!!!(כמו תמיד)

moriss

New member
קצת קשה,

אבל... 1.לעוף 2.לפעמים 3.יכול להיות 4.הימים שלנו 5.לא קל + פיוטה ו-6.(אני פשוט חייב להכניס את השיר הזה) הזמן שלך נ.ב הרשימה הזאת היא רק בלל שחייבים חמישה הייתי מכניס עוד הרבה שירים משני הדיסקים הראשונים (את השלישי עדיין אין לי)

למעלה