היי אני חדש פה!

noyzel

New member
היי אני חדש פה!

אני בן 19 וכרגע חייל בקרבי. יש כאן עוד כמוני במצבי או שהיו במצבי או שיכול להעיד על מצבי חח ? אני סתם שבוז וצריך תמיכה ! :) ד"א שמי אביב :)

שלום אביב, הייתי במצבך

הייתי קצין בחיל האוויר, עמוק בארון ושבו"ז, עד שיצאתי מהארון אל צה"ל. לא היו לי חברים בבסיס, אבל למזלי הייתי קרוב לעיר ולכן מצאתי חברים הומואים בעיר. היציאה מהארון אל צה"ל (וגם אל ההורים ואל כמה חברים) עזרה לי מאד. אציין רק שזה היה בשנת 1975 ואז היה קשה הרבה יותר מהיום, ובכל זאת התגברתי מקווה שגם אתה תתגבר.

avitano

New member
היי אביב...

ברוך הבא לפורום
למה אתה שבוז? כמה זמן אתה בצבא? ואיך אתה מרגיש עם זה? מישהו יודע עליך? יש לך חברים גם לא מהצבא שיודעים עליך ואתה מדבר איתם? תרגיש חופשי לפתוח .... :] אופיר.

noyzel

New member
היי =]

שבוז בכללי חח יותר מדיי דברים סוגרים אותי. אני בצבא קרוב לשנה ובכללי אני מרגיש שאני ממש עושה ותורם.. ביחידה אף אחד לא יודע עליי ובבית ממש מעט יודעים. אני גם לא הרבה בבית לאחרונה ככה שכל פעם שתשמעו בחדשות שטות כלשהי של הערבים, אני כנראה אהיה שם... חח וזהו בכללי מקווה להבין פחות או יותר את מקומי בעולם חח. מה מטרת הפורום הזה ד"א אני קצת מבולבל :)

ברוך הבא אביב בסתו לפורום הכי הכי...

שמח שהצטרפת אלינו ומאחל לך בילוי כייפי כאן בצל פורומנו. אתה כמובן מוזמן תמיד לכתוב, להעלות נושאים לדיון ולהגיב. כאן בפורום תמצא את התמיכה מכל גווני הקשת
ואגב, ממליץ בחום לקרוא את הספר "דוד ויונתן וחיילים אחרים" סיפוריהם האישיים של חיילי קרביים הומואים, קבל קישור ובו קטעים נבחרים על הספר: http://www.hod.org.il/?en=0&sc=6&pg=5 אוהב מכל ה-
ומשגר אליך
אמיץ ולבבי.

noyzel

New member
תודה,

אני בהחלט מתכוון לקרוא את הספר הרגשתי חיבור מצויין לתקציר. אם לאנשים כאן בא להציג את עצמם אני אשמח:)

ספר יקר

New member
ברוך הבא אביב! ../images/Emo13.gif

אנחנו בני אותו הגיל... אם תספר מה מצבך, אז אוכל לומר לך אם אני גם במצבך/הייתי בעבר. אם מדובר בשביזות כללית-אז אל דאגה, כולנו היינו ונהיה ועוברים את זה
נעים להכיר, אתה מוזמן להרחיב ונשמח לקרוא אותך בפורום.

noyzel

New member
חח תודה ספר יקר

אז רגע אתה בגילי וגם חייל ? ואם כן אז איפה ואם לא אז גם איפה אתה עכשיו חח ? ובנוגע אליי, כיום המצב שלי הרבה יותר טוב. סיימתי מסלול ארוך וקשה והיה לא קל אבל עכשיו אני מרגיש פיתאום קושי ותחושה של לבד מבחינה רגשית. אומנם לא ממש פיתחתי רגשות לחברים מהצבא אבל אני מותש כבר מהלסתיר את המצב שלי וגם דיי בטוח שאף אחד לא ממש יקבל את זה ועוד במיוחד אחרי רגעים מדהימים ביחד של אחווה בתנאים הכי קשים. חח וזהו בערך, אני מקווה להבין בכלל מה אני רוצה ומה אני יכול בכלל לעשות על מנת לשפר את ההרגשה , מקווה שכאן אולי אני אבין כמה דברים על איך שעובדים העניינים.

למעלה