היי אני חדש פה

יאיר9999

New member
היי אני חדש פה

זה כיף לדבר עם אנשים שיש להם את הבעיה שלי חחח זה לא קרה לי כמעט בכלל שהיה לי משהו לספר (סיפורים אישיים) אני אגיב

אמא11

New member
יאיר יקר

מחקתי את ההודעה של בילי שהיתה כאן. מדובר באדם שנכנס ו"מציף" את הפורום בהודעות, בשמות שונים. מקוה שהודעה אחת זו לא תגרום לך לעזוב. יום טוב וכל טוב תמי

יאיר9999

New member
קישור

היי מה אתם חושבים על הסרטון הזה ועל הרבה כמותו שמופצים באינטרנט? אתם מכירים? אני לוקח את התרופה סרטראלין שהוא מזכיר בסוף

אמא11

New member
היי יאיר וברוך הבא לפורום שלנו../images/Emo140.gif

האם בא לך לשתף יותר לגבי הOCD שלך? ממתי אתה סובל? יש בשורה העליונה שלמעלה, בעמוד זה, לינקים ל"קישורים" ול"מאמרים" . המידע ב"קישורים" מחולק לקטגוריות ואני ממליצה מאד על הקטגוריה "עצות של חברי הפורום". לגבי הסרטון שהעלית כאן - אני מציעה שתעשה גוגל על "סיינטולוגיה". הכת הסיינטולוגית עשירה מאד ויש לה "מאמינים" בכל העולם והיא מפיצה כאלה סרטים. הם מאד מתנגדים לתרופות, בעיקר נוירולוגיות ופסיכיאטריות. אם יש לך ספקות או שאלות בנוגע לתרופה שאתה מקבל - הכתובת הנכונה היא הרופא שמטפל בך, ולא איזה סרט של שמופץ ע"י כת. כבר היו לנו אנשים שהביאו לפורום סרטונים של סיינטולוגיה ובעקבותיהם נכנסו לפורום אנשים שבכלל אינם יודעים מה זה OCD ולא קשורים והתחילו להתווכח כאן בנושא הכללי: בעד ונגד תרופות. במקום שהנושא יחזור וילעס שוב ויעורר שוב את הויכוח, עדיף שתפעיל אפשרות חיפוש ותגיע לדיונים שהיו כאן בעבר. שוב ברוך הבא תמי

יאיר9999

New member
אממ הסיפור שלי עם ההפרעה

אני סובל מאוסידי מגיל 10 ,ונהייתי מודע לכך בגיל 14 במקרה !. כתוצאה מכך שדיברתי עם ידיד סתם שיחת חולין, שבסופה סיפרתי לו על מחשבות לא הגיוניות שיש לי ולא ידעתי אז מה זה. הוא אמר לי שהוא מכיר את זה וזאת הפרעה נפשית.... הייתי בשוק טוטאלי, כשרצתי לאינטרנט וכתבתי טורדנות כפייתית הדבר הראשון שראיתי היה הערך בויקיפדיה, וקראתי מילה במילה והזדהתי, והייתי בהלם מוחלט כי חשבתי שזה רק מוזרות שלי . ואין את זה לאף אחד אחר. בימים שלאחר מכן הייתי יושב שעות וקורא את כול המידע על ההפרעה באינטרנט. לאחר מכן גיליתי שאימי ואחי הגדול גם סובלים ממנה אך בסימפטומים שונים. והם לא מטופלים בכלל עד עכשיו. והמצב שלהם מבחינה נפשית כדי להיתמודד עם העולם בחוץ הוא גרוע מאוד. ואני בכלל לא מדבר איתם על זה אני מרגיש חשש גדול ופחד והרתעה לדבר, כי לא דיברנו אף פעם דברים אישיים. והמצב איתם לא טוב, הם חיים בשקר, הם חיים עם ההפרעה ולא מטפלים בה בכלל. ולא מודעים לה בכלל שהיא ידועה והיא מקשה מאוד על חייהם. באותו תקופה שגיליתי את ההפרעה סיפרתי על זה לאחי, אבל הוא היה אדיש ולא עשה עם זה כלום. הוא אמר בסדר, זאת הפרעה. ולא רצה טיפול ולא כלום. אותו דבר אימי כלומר אני סיפרתי להם, אבל הם אמרו בסדר ולא עשו עם זה כלום. והמצב איתם כתוצאה מכך בכלל לא טוב בחזרה אליי: ההפרעה הייתה גורמת לי לא ללכת לבה"ס, ולהיות לא מקובל ולא חברותי כנראה מחרדה חברתית שנוספה לאוסידי. לאחר הרבה זמן שבכיתה ח' לא הלכתי מספר חודשים לבה"ס. העובדת סוציאלית שלחה אותי לאישפוז יום בבית חולים בארץ לאחר שסיפרתי לה על ההפרעה. הייתי בבה"ח שנה וקיבלתי טיפול מצויין למרות שהיו פה ושם מעידות. ולאחר השיחרור לפני שנה. אני כותב כאן בפורום, בזמן שאני עושה בגרויות, ועובד כדי לממן את לימודי וצרכיי לצערי הרב הורי הם קשיי יום ופריטיביים (אבי לא יודע קרוא וכתוב) לא קיבלתי אהבה וחום כול חיי קיבלתי אוכל בגדיםאבל לא מענה ויחס חם כי הם לא היו יודעים איך לעשות את זה הם לא אשמים וכתוצאה מכך שנים רבות ההייתי עם ההפרעה לבד וסבלתי מאוד אבל עכשיו המצב טוב מאוד כשאני יודע איך להתמודד אני יכתוב פה לעיתים קרובות כדי לספר ולשתף

יאיר9999

New member
שחכתי משהו חשוב

אני אספר איך ההפרעה מופיעה אצלי הסימפטומים של ההפרעה אצלי הם קשים לניסוח אני ינסה להסביר אין לי את כול הקטע של שטיפת ידיים ,וזהומים וזה בכלל... אבל החרדות יכולות להיום כול דבר ביום יום שלי החרדות הם טיפשיות מאוד אצלי זה יכול להיות כל דבר בעיקר זה אי נוחות בבגדים, פחד מאסונות , נגיעות, פחדים לא מציאותיים, בדיקות מרובות של דברים שטותיים, דאגה מוגזמת לכול מה שסובב אותי כמו שאמרתי קשה לי להסביר את הסימפטומים אני אתן דוגמה : לפני שנתיים הייתה לי חרדה של אי נוחות, כשהייתי לבוש במכנס ארוך (גינס) אז המגע עם המכנס עם הנעל היה לי לא נוח,כלומר המכנס היה נכנס בתוך הנעל בקצה. כשהייתי הולך וזה והיה משגע אותי. ותמיד הייתי מסדר את זה. ואחרי כמה צעדים הוא היה שוב לא נוח והייתי מסדר כול הזמן. והיה לי קשה לתפקד, לדבר עם אנשים וזה. אבל עכשיו אין לי את זה בכלל לאחר טיפול מצויין שאני מקבל ויש לי עוד הבחנה שקבע הפסיכיאטר : הפרעת אישיות נרציסטית זהו חחח

אמא11

New member
היי יאיר יקר וערב טוב

ראשית, אני רוצה להתנצל פעם נוספת על התגובה הפוגעת שכתב כאן משתתף שהציף את הפורום בהודעות, ובגללו חסמנו אתמול את הפורום לאורחים. יאיר, מאד כאב לי לקרוא על התגובה של משפחתך. איני חושבת שזה קשור להשכלה או לקריאה וכתיבה. זה קשור להענקת חום ואהבה והבנה. יכול להיות אדם מאד משכיל שלא יודע להעניק מעצמו וההיפך. התגובה של המשפחה שלך לא עצרה אותך ולמרותהמשפחה הצלחת לקבל טיפול ואתה במסלול התקדמות ושיפור. הצלחת לרכוש כלים וכמו שכתבת : אתה יודע איך להתמודד. נשמח אם תמשיך לשתף ואני מקוה שעוד אנשים יגיבו כאן. שוב ברוך הבא לפורום שלנו
תמי

למעלה