היי אני חדש פה ^_^

yotam2233

New member
היי אני חדש פה ^_^

היי לכולם אמ.. אני יותם... סיימתי קורס דיבוב ב-נ.ל.ס בקיץ... יצא לי לדובב בתוכנית חדשה שתעלה בערוץ הילדים עוד מעט... (אני מקווה).... אמ... וואו אני ממש ממש ממש אוהב לדובב זו אחת האהבות שלי בחיים.... אני חקיין ומאושר בכך... חחח.... וואו אולי אני אקליט כמה חיכויים ואעלה את זה איפה שהו ואשים פה קישור... אם יש לכם בקשות מיוחדות תגידו ^_^..... אני אוהב לשחק במחשב ועוד מלא... ההייתי בקורס עם טליה המהממת שלנו שאנחנו (כל מי שהיה איתי בקורס) מתים עליה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקוה להנות פה... ויש לי שאלה אני רוצה לדובב אבל לא יודע מה אני צריך לעשות כדי שיזמינו אותי לאודישנים, שלחתי קורות חיים לאולפנים אבל בינתיים כלום..... יש למישהו עצה מה אני צריך לעשות ~_~ ? טוב תודה....!!!!!!!!!!!

Bar391

New member
Welcome !!

מה קורה יותם?????!! הרבה זמן לא ראיתי אותך מאז הקורס... טוב קודם כל אתה צריך להתקשר כל הזמן להרבה אולפנים ושמישהו ידבר איתך ושיקח את הפרטים שלך (טלפון גיל ...) ואז אממ לחכות לטלפון ...אם הרבה זמן לא התקשרו אליך תתקשר שוב ....ותבקש שיזמינו אותך לאודישנים..... תתקש גם לנלס...למרות שכבר מכירים אותך שם... אממ זהו....אתה יכול לירשום את השם שלך שוב וגיל והכל בשירשור קשר

yotam2233

New member
תודה ^_^

היי בר... באמת הרבה זמן לא היתראנו.... ^_^ חחח... תודה אני אתקשר...... חחח.... תודה ~^_^~

elknetld2kil

New member
אחות שלי עובדת בנ.ל.ס

אולי אתה מכיר אותה... בעצם, אולי כולכם מכירים אותה...

yotam2233

New member
אני מכיר את החותך ^_^

אמ... היא אורלי ו... אמ... היא עובדת בעריכת וידאו שם... ^_^ תימסרי לה דש חם חם מיותם חחח... חרוז ~^_^~

mikeys barking

New member
היי יותם ^^

ברוך הבא! פגשת אותי כבר, אם אתה זוכר... אני שחר חברה של בר =]

yotam2233

New member
אני זוכר

כן.. אני זוכר בתל אביב שמה בפסטיבל סרטים נכון ^_^?

mikeys barking

New member
חח כן =]

אתה ממש אוכל את הסמיילי הזה, הא? ^_^

yotam2233

New member
חחח... כן...

יש לו עוד כמה צורות... ^_^, ^o^ >_< (*_*) ^_~ ם_ם... ויש עוד אני לא זוכר חחח.... XDDD

למעלה