היי אני חדש פה ו.....

היי אני חדש פה ו.....

רציתי להגיד לכם שרק לפני יומיים שמעתי בכלל על הלהקה הזאת....ע"י כך שחבר שלי הראה לי את הקליפ "ווי בליב" ומה אני יגיד לכם...היתלהבתי ברמות מטורפות...אני לא מפסיק לשמוע את השיר הזה...אפילו עכשיו אני שומע אותו תוך כדי שאני כותב לכם פה....וכמובן שהורדתי עוד שירים שלהם והכל..... וזהו אני נהפכתי להיות מעריץ שלהם כי אני ממש ממש ממש מיתלהב מהם....הם כל כך טובים.... אז אני מקווה שיהיה לי טוב איתכם פה....

GC 4 EVER

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gif

תהנה!

תודה...

ותוכלו אולי לתת לי קצת פרטים על הלהקה..? כגון: שמות שלהם, מאיפה הם, כמה דיסקים יש להם, ועוד מידע על הלהקה...מידע כללי יעני....

SainTonix

New member
כן יש פה פול:

כאן כנס לדיסקוגרפיה.. יש לך מידע על עוד קליפים וקישורים שם בMusic..

kidvicious

New member
ברוך הבא

לפחות שיהיה קצת פעיל בפורום.. בכללי על הלהקה: ג'ואל מאדן- קולות בנג'י מאדן- גיטרה וקולות בילי מרטין- גיטרה פול תומאס- גיטרה באס מתופף כל פעם משתנה אין לי מושג איך קוראים לזה שמתופף עכשיו.. יצאו בנתיים שלושה דיסקים והרביעי בפברואר או מרץ. אממ מה עוד אפשר לכתוב יש מלא מידע אם אתה מתעניין תחפש בגוגל או משו.. יש גם ת'אתר הישראלי אז אולי תיקרא שם. גוד שארלוט אחלה להקה!! : ) אה ואני אמילי דרך אגב..

GC 4 EVER

New member
בדיוק!

ידעתם שבנג'י גדול מג'ואל ב-5 דקות? חחח ואני תמיד חשבתי שהוא יותר קטן...0.O

GC 4 EVER

New member
ועוד משו

יש פה עובדות...או מידע-איך שתקראו את לזה: 2.שניהם נולדו ב-11 במרץ 1979 במרילנד,ארצות הברית. 3.גובהו של ג'ואל:1.75 מ' גובהו של בנג'י 1.70 מ'. 4.אבא שלהם,רוג'ר, נטש את המשפחה כשהיו בני 16 בלבד,וכתוצאה מכך נקלעה אמם,רובין,לקשיים כלכליים. 5.התאומים החליטו שהם רוצים להקים להקת רוק אחרי שצפו בהופעה של הביסטי בויז (לא הבקסטריט בויז...). אחריי שהם סיימו את התיכון הם נסעו ללוס אנג'לס כדי לחפש שם את עתידם. 6. יש להם כלב בוקסר בשם קש 7.בנג'י הוא האח הגדול מבין התאומים. הוא מבוגר מג'ואל בחמש דקות תמימות! 8.השניים מריצית ליין אופנת פאנק בשם "מייד" 9.לאח הגדול שלהם קוראים ג'ושוע ולאחותם הקטנה שרה. מה שנקרא"תאומי סנדוויץ" 10.בצעירותם עבדו ג'ואל ובנג'י במפעל לשמפו. ג'וב מרתק,אה? 11. לא הרבה יודעים את זה, אבל שם המשפחה המקורי שלהם הוא קומבס,ולא מאדן 12.ואם כבר שמות, אז השמות המלאים של התאומים הם ג'ואל ריאן רובן קומבס ובנג'מין לוי קומבס, לא ממש מתאים לכוכבי רוק נכון? 13.הכינוי של בנג'י הוא "קיד וישס" 14. כבר שנתיים שבנג'י הוא צמחוני אדוק,שחולה על דגני בוקר ופיצה,ג'ואל דווקא מתורף על עוגיות וגלידה. 15.בנג'י התחיל ללמד את עצמו גיטרה בגיל 16 16.למרות שמעולם לא שוחררה הודעה רישמית בנושא, כולם יודעים שג'ואל יוצא עם הילארי דאף 17.בטח שמתם לב שהשניים חולים על קעקועים איפור ופירסינג.שמישהו יגיד להם שלא כל יום פורים,ושיש גבול לכל פוזה. 18.בימים אלה ממש עורכת גוד שארלוט סיבוב הופעות אמריקאני עם סימפל פלאן. קוראים לסיבוב "נויז טו דה וורלד" (רעש לעולם) והוא מצליח בטירוף. 19.החג האהוב על שנייהם הוא חג המולד,כןאנחנו ממש רואים אותם יושבים בסבבה ליד עץ האשוח. 20. בנג'י מערים את מרטין לות'ר קינג, שהיה פעיל למען זכויות השחורים בארצות הברית. ג'ואל דווקא תופס מאלביס פרסלי.

M e i t y

New member
עוד קצת..

ממה שקראתי.. אבא שלהם עזב אותם בערב חג המולד כשהם היו בני 16.. לג'ואל יש כינוי..sick boy אני חושבת.. אחותם הקטנה של בנג'י וג'ואל, שרה, היא הסולנית של Her Daily Obsession.. ולא רק עליהם.. ג'ואל ובנג'י מכירים את פול עוד מהבצפר..כשהם החליטו להקים להקה הם דיברו עם פול ופול עזר לבנג'י ללמוד כמה אקורדים וכאלה..ואני חושבת שגם את אברם הם הכירו מהבצפר..ואת בילי הם הכירו דרך איזה חבר שלהם או משהו..אחרי בערך שנתיים שהם ניגנו ביחד..וגם בגלל שהוא יותר קטן מהם הוא קיבל את הכינוי lil' billy.. לא בטוח, אבל קראתי איפה שהו שבנג'י וג'ואל בכלל לא סיימו תיכון..גם בגלל שגירשו אותם וגם בגלל כל הקטע של הכסף שהם הלכו לעבוד ולהופיע בשביל לעזור לאמא שלהם לפרנס את המשפחה וזה..אבל אני לא אתפלא אם זה לא נכון.. וזהו..

GC 4 EVER

New member
אברם? אולי את מתכוונת לאהרון?../images/Emo13.gif

זה שהיה איתם בדיסק הראשון?

לא ממש ככה הם הכירו את בילי...

הוא ראה שלט את בנג'י וג'ואל מנגנים אקוסטי אז הוא הניח לפי השם ששאר הלהקה בנות... XD אז הוא הגיע להופעה אחת ומזה הם הכירו...

שמתם לב ש...

בקליפ ווי בליב כשמראים שלטים בכל מיני שפות עם המילה "אנחנו מאמינים" אז יש גם בעברית עם מגן דוד מתחת? בטוח ששמתם לב...

למעלה