היי אני חדש פה ורציתי להגיד ש......
התכנית ממש סוף הדרך... אני חושב שהזוג הכי תותח בתכנית הם אליענה ואורון... אליענה רוקדת ממש כמו מקצוענית, היא פשוט משאירה אותי פעור פה כל פעם מחדש! הלוואי והם יזכו... לגבי אורון - הבן אדם תותח על, הוא מחבר את כל הריקודים וזה נראה מדהים...! הוא אכן הדבר הבא!!! ואני חייב להגיד משהו בנוגע לאנה ארונוב - מה זה!!!
שלמות עלי אדמות... איזה מין ייצור מושלם שהיא? הרקדנית הכי טובה שראיתי מימיי, פצצת מין, רק חבל (או מזל) שהצמידו לה את סמי הורי... הוא אחלה בתור שחקן אבל ריקוד זה לא הצד החזק שלו, והסיבה היחידה שהוא עוד בתכנית זה רק בגלל אנה המושלמת!!! שוב -
ניצה ודניס - אני מופתע שניצה שורדת מפרק לפרק, כי הרי רוב המצביעים הם צעירים, וניצה ממש לא בפז"מ שלהם... בכל מקרה בהצלחה!!! חייב לציין: שני הרקדנים הכי מעולים בתכנית עפו - דני יוחטמן ובוריס משהו... בכל אופן - בהצלחה לאליענה ואורון! אני איתם לאורך כל הדרך...!!!
התכנית ממש סוף הדרך... אני חושב שהזוג הכי תותח בתכנית הם אליענה ואורון... אליענה רוקדת ממש כמו מקצוענית, היא פשוט משאירה אותי פעור פה כל פעם מחדש! הלוואי והם יזכו... לגבי אורון - הבן אדם תותח על, הוא מחבר את כל הריקודים וזה נראה מדהים...! הוא אכן הדבר הבא!!! ואני חייב להגיד משהו בנוגע לאנה ארונוב - מה זה!!!