היי. אני חדש+ סיפור

eryo7

New member
היי. אני חדש+ סיפור

אפשר לפרסם כאן סיפורים סוטים קצת נכון? :) הנה תתענגו

mayhema altar

New member
וואווווו....

קצת לא מוסרי.. קטינה.. שוחד.. קצת מפריע לי. אבל זה גם מה שבת מודע אולי מדליק.. בכלל איך שאתה רושם.. תרשום לי כל יום בבקשה!! אני בעבודה, קוראת את זה.. כל כך מחרמן.. התחתון רטוב!! =) בא לי לרוץ הביתה!

mayhema altar

New member
אני לא חושקת בעצם העובדה

שזה קרה עם תלמידה, אלא מאופן הכתיבה. בכלל, כל הקטע שזה שוחד.. זה מזעזע.. ואם הפנית את הכתובת הנילוות אלי, אני נאנסתי בגיל 8.. אני יודעת בדיוק מה זה ואיך זה מרגיש. שוב, אני לא מעודדת את עצם הראיון.. אבל הכתיבה בהחלט עשתה לי שם משהו.. =) אני מקווה מאוד שזו כתיבה בלבד ולא מקרה שאכן קרה.

סקאוט

New member
אני יכול רק לדמיין

איך את מנצלת את רגע הסיום בעבודה נוסעת לכיוון הים בזמן שקיעה ומדמיינת שוב את מה שקראת אולי אפילו מיישמת מאוחר יותר.

eryo7

New member
תרוצי אלי

למה הביתה?... (את מוזמנת לכתוב לי גם כמה דבריםמחרמנים במסרים :)

שפל מגעיל!!

אין לי בעיה עמ זה שאתה חרמן אבל אתה גם אנס שפל!! לנצל את המצוקה שלה זה טירוף הדעת! אוי מסכנה בא לי לבכות תאמינו לי :-(

mayhema altar

New member
רגע.. משהו לא מובן לי..

זה באמת סיפור אמיתי?!?!?! אם כן.. מאוד מצער.. חבל על כשרון הכתיבה.. לרגע אני סוגדת את הכתיבה, עכשיו נגעלת.. מעצמי.. אני מאוד מקווה שזה רק פנטזיה מסוג יפני ולא מעבר.. בבקשה לעדכן!!

eryo7

New member
אוי ואבוי... איזו הגזמה...

לא אנסתי ולא ניצלתי... תאמיני לי שלא. חצופה.

mayhema altar

New member
אני רוצה להביעה דיעה..

ולשם שינוי.. מגובשת.. לא, הסיפור באמת לא מוסרי! אני בהחלט נגד ניצול עמדה שכזו .. ניצול חוסר אונים.. אבל ראבק, מדובר בילדה, בת 18.. בנות, אתן שואלות מה הייתן עושות אם זו היתה הבת שלכן? אני שואלת.. מה הייתן עושות אם זו היתה החוויה שלכן?~! אני אישית הייתי שמחה!! מאוד.. ! בכלל, אם זו היתה הבת שלי, לבטח לא היתי מצפה שהיא היתה בתולה עדיין בגיל 18. הדור של היום- כאן בדיוק נכנס המשפט הזה. ונכון, הסיפור מזעזע.. מעצם הניצול, חוסר האונים, אבל - כל גבר לא היה עומד בפיתוי.. במיוחד כש "טלי" שמה לב לכל צעד וצעד.. במיוחד שהיא נצמדת אליו.. זה בכוונה. מדובר במישהי שעקבה אחריו.. שהציעה לו.. שהכוונה שלה היתה כזו בדיוק מלחתחילה.. שהיא יזמה את הצעדים הראשונים. והיום כל דבר נחשב כאונס! היא ביקשה את זה! (לא רק במובן- גם במילים) היום הקטינים יכולים להראות לנו מזה סקס! אנחנו כאן הקטינים אם כבר.. לא שאני הכי מבוגרת.. (בכלל!) בקיצור.. אני נהנתי מהכתיבה מאוד. אני מקווה שזו פנטזיה.. וגם אם לא.. אני בטוחה שהיא נהנתה. אני הייתי נהנת... =) בטוח..

אני בדילמה

אם הסיפור אמיתי אז זה בכלל לא לעניין. ועזבו שוחד של בתולה וכו'. מדובר בו בילדה דתיה. אולי אצלך זה לא חשוב, אצלה זה כן. בסופו של דבר יש מצב שהיא נדפקת מזה ולא אתה. לנצל ילדה דתיה זה לגמרי לא לעניין.. עם זאת, הכתיבה באמת יפה, ואם אני בוחרת להשליך את זה על סתם בחורה (לא בתולה ולא כשוחד) הסיפור מגניב לגמרי

../images/Emo6.gif עכשיו כשאתה מעלה את זה...

וואלה לא שמתי לב

למעלה