היי אני חדש כאן

היי אני חדש כאן

אני מאוד אוהב לרקוד ריקודי עם, אני דיי חדש רק 7 חודשים באזור רחובות.

../images/Emo204.gif סליחה, עזרא {ןגם שרק2}...

אבל כשאדם מציג את עצמו כ-
... כך גם אפנה אליו..... והרי הציטוט: "...אני חדש כאן... מאוד אוהב לרקוד... אני דיי חדש..." מותר לכל אדם להגדיר את הג'נדר שלו על פי רצונו - ורצונו כבודו - ואני מכבדת...

נכנס

New member
רוביק סגל ברוך הבא../images/Emo24.gif

אתה מוזמן ביום שני למזכרת בתיה בשעה 20.30 מרקיד נפלא אייל עוזרי והרקדה נהדרת באולם הספורט שבת שלום

ברוך הבא וקבל הצעה

תיזהר במילותיך... כאן תוקפים על כל דבר... יש מקום לביטוי רק אם משמיעים מה שהכלל רוצה לשמוע, כלומר רק אם תדבר "נקי" על המרקידים ה"מובילים"... סתם בשביל שתדע איך להיכנס לעניין. שוב ברוך הבא ובהצלחה... בטבילת האש...!!!

ידידי-שותפתי.

מיותר להגיב על דברים שכאלה. היי מרוצה מאלה היודעים להעריך את מעשיך והאומרים לך זאת בכל הזדמנות. לאחרים, הרואים מדמיון רוחם - אל תגיבי.

מיכל ש 10

New member
אתה לא לגמרי צודק

ירון, לי למשל נעשתה קבלת פנים מאוד לא נעימה,ודווקא ממך על לא עוול בכפי.ידעת להעליב ירון אך לא ידעת להשיב לתגובותיי וחבל. אני מצפה ממנהל פורום להיות רגיש יותר ולא תוקפןוחשדן כפי שעשית איתי.לדעתי ככה לא מקבלים חברה חדשה ישר בחשדות "שווא" כפי שעשית לי ממש נפגעתי.האמת שכבר החלטתי לא להיות בפורום שכזה, ואולי נראה לך שזה עדיף לפורום, אך אני חושבת שאתה כמנהל פורום אשר לא מכיר אותי כלל לא מאבדים כותבים בקלי קלות כזאת, וכל פשעי היה שהחמאתי למרקיד!!!פשוט הייתי חיובית וזה גרם לך שאלות ותהיות. אני בטוחה שאם רויטל תקרא את כל התגובות שהיו בשרשור שהיה היא תעז להעיר את תשומת ליבך על טעותך.יתכן שתכתוב לרויטל שותפתך שמיותר להגיב גם לי אך דע לך שאני מאוד חיובית...ואתה זה שטעית .אז אולי רויטל שותפתך תעזור לך לרדת מהעץ. בכל מקרה אני מאחלת לך המשך ניהול תרבותי של הפורום בהצלחה. אני אמשיך לרקוד ואין לי בעיה להסתדר בלי הפורום הזה.

אם נעלבת אני מתנצל

אבל אך ורק בגלל שאת אומרת שהרגשת נעלבת, שכן איש לא התכוון להעליבך. למעשה לא היה לך ממה להעלב. תגובתי היתה שקולה, צינית מעט ומציינת עובדות בלבד. לאחר מכן אפילו קיבלת הסבר מדויק איך כן להעבי מסר של מחמאות כך שיהיה בעלערך אמיתי בפורום למוד נסיון כמו שלנו שכבר "לא קונה" כל דבר. כל המשך "ניתוח עובדות" שלך כאן הינו מוטעה לחלוטין.

מיכל ש 10

New member
מחמאות עדיפות על השמצות

אני קוראת כאן בלי סוף על רוקדים שנותנים מחמאות בלי סוף על סף בחילה לפעמים ומעניין שאתה לא מגיב להם "שמחמאות צריכות להיות בעלות ערך אמיתי?".. אני בטוחה כפי שאתה כותב שהפורום למוד ניסיון ו"לא קונה"כל דבר. אך לדעתי היית צריך להגיב לכל אותם משמיצים של אותו מרקיד אותו שיבחתי ולהכניס את השיחה לאווירת תרבות.אך קטונתי מלהבין באמת את המניעים. בכל מקרה יפה שמצאת לנכון להתנצל.אולי באמת במקום לשבח צריך להעביר ביקורת אני בחרתי להיות חיובית ולפרגן למרקידים וחלילה לא בחרתי בדרך השלילה. אני מאמינה שאתה יודע מה שאתה עושה כי בסופו של דבר אתה המנהל כאן.בכל מקרה מיציתי את הנושא.ועדיין חושבת שההרקדה של חיים מילשטיין הייתה נהדרת אפילו אם אתה חושב שהמחמאה ללא ערך אמיתי.לילה טוב ושבוע טוב עם הרבה הרקדות.

למעלה