היי.אני חדש כאן:

d r o r y

New member
היי.אני חדש כאן:

ללהקת קולד פליי נחשפתי לפני איזה שנתיים וחצי בערך.שני שירים שהפכו את קולד-פליי ללהקה האהובה עלי ביותר מחו"ל,ואפשר להגיד שאחת האהובות עלי בכלל,הם In my place ו Clocks.להקה מיוחדת עם סגנון מאוד ייחודי.

Roy1232

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

כמה כיף שבאים עוד אנשים לפורום
אני מקווה שתהיה חבר פעיל כאן, ומאחל לך השתלבות נעימה

cspse

New member
ברוך הבא.......

תחילת הרומן עם קולדפליי זהה לשלי.... פשש... כיף לדעת. נתראה.. ביי.

Roy1232

New member
אחח.. עד עכשיו לא מצאתי מישהו שגילה

את קולד מהטופ 10 אט 10 בMTV, כמוני... אני מיוחד, כנראה
פשוט לראות את הקליפ של אין מיי פלייס במקום השביעי (מי שלא מכיר התוכנית בוחרת אמן וסופרת לאחור את 10 הקליפים הגדולים שלו), להזיל ריר, ואז לחכות למקום השישי, לגלות שיר יותר טוב, ואחריו שיר יותר טוב, ואז מהר מהר ללכת להוריד את AROBTTH
. אף אחד?

jony543

New member
מתי שהכרת אותם לא יצא XאנדY נכון?

אז איך היה להם עשרה קליפים

Roy1232

New member
לא יצא עוד..

אבל, היה 8 של הסינגלים ועוד 2 מהופעות כנראה
הרי עד היום הם מראים קליפים כמו "מוזס" ו"שיבר לייב"...

Roy1232

New member
../images/Emo70.gifב-7/3 טופ 10 של קולד שוב../images/Emo70.gif

ניתן לראות ב10 בבוקר או בערב ביום הנ"ל בMTV. הגשתי אפילו הצעה של בחירת הקליפים, נראה אם יתחשבו בה

jony543

New member
ייש!! תזכיר לי באותו היום לראות את

זה..... איפה אני יכול להצביע לזה?

לפי מה שהבנתי../images/Emo216.gif

אזז איזהשהו צופה בוחר את הטופ 10.... אתה גם יכול לדרג באתר אבל לא בטוח שיראו את זה
אחלה.

../images/Emo14.gifאוףףףףףףף איזה בעסה!!

למה דווקא ביום שלישי !!!!!! יש לי בית ספר ב-11 בבוקר וב-11 בערב אני הולכת לישון היתי הולכת לבית ספר ב10 אבל יש לי מיבחן!!!!! אוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חיים מבאסים אני שונאת אותם~~~!!!~~~~ בעעעעעעעעעעע עללל כולם חוץ מיזה שהיה לי יופ מעפןן ביכללללללל...!!

חחחחחח מיצטערתת לבאס אותך אבל

אני ראיתי את קולדפליי ליםני איזה חצי שנה {בערך אני לא זוכרת בידיוק אבל ניראה לי בחופשת סוכות } ב MTV את הטופ 10 ואז אחי {שכבר הכיר אותם מיזמן הוא אוהב את השיר Scientist } אמר לי אלה קולדפליי ואז התחלתי לישמוע אותם ואז קניתי את הדיסקים שלהם {כולם} ואז ממש אהבתי אותם ואז כל פעם היתי מעבירה ל MTV והיתי שומעת אותם היתי מגבירה עד שהרמקולים היו נהרסים וככה הכרתי אותם אתה לא היחידד!!!

למעלה