היי אני חדש כאן .

מעגלים

New member
היי אני חדש כאן .

גיליתי פתאום את הפורום הזה דווקא בתקופה בה אני מרגיש די באסה...הכל תקוע ,אני הולך במעגלים אינסופיים שחוזרים על עצמם מבלי להתקדם ולשנות. אני מקווה למצוא בפורום הזה מקום מעודד שיעזור לי להרגיש טוב יותר עם עצמי ובעיקר לחולל שינוי בחיי... אני בהחלט אשמח להיות כאן גם כדי לתמוך להשיא עצה טובה ולעזור לכולנו להרגיש טוב יותר...בשביל זה אנחנו פה לא?

סיון b

New member
שלווווווום! ../images/Emo24.gif

גם אני חדשה כאן.... ברוכים הבאים!!!! סיון

איה@

New member
שלום מעגלים ../images/Emo6.gif

גם אני חדשה כאן
ברוך הבא!
איה

גיל.

New member
ברוכים הבאים!

מעגלים, אני מקווה שנצליח לעשות בדיוק את מה שאתה מצפה שנעשה, כי זו בדיוק המטרה שלנו! אנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני ולקבל עזרה אחד מהשני! יש אנשים נפלאים בפורום הזה ואני בטוח שתמצא פה תמיכה וכמה רעיונות חדשים על החיים שלא חשבת עליהם... למה אתה מרגיש שהחיים תקועים? מה גורם לך להסתובב במעגלים? גיל.

גיל.

New member
הפורום הזה היה הראשון

בגל הפורומים שעברו לכאן מ-IOL. היינו הראשונים לא בגלל חוסר איכות, אלא כי אנשי IOL לא אהבו שחשפתי כמה אמיתות לא יפות עליהם בנוגע להחלטות על סגירת הפורומים, אז כן, הפורום שלנו הוא יחסית חדש, כאן! בכל אופן,
הם בית הרבה יותר חם מהפורטל הקודם... את זה אני אומר כמי שנמצא בקשר עם מנהלי קהילות תפוז. העולם כאן הוא פשוט אחר! אני חושב שכולם מרגישים כמה שתפוז מתייעלים בלי הפסקה, נכון? דרך אגב! נוספה אופציה של טאגים למי שמכיר! בקרוב נתחיל להשתמש בה אם תרצו!

מעגלים

New member
גיל- גם אני מפליטי IOL

השתתפתי בעיקר בפורום חלומות שההחלטה לסגור אותו תמוהה מאד בעיניי. אבל תפוז מהווה אלטרנטיבה מצויינת...אגב ניהלת שם פורום?

גיל.

New member
כן, את אותו הפורום... באותו שם...

הפורום הראשון ש"צונזר"... אבל בדיעבד, טוב שכך!

אורלי_ל

New member
שלום מעגלים ../images/Emo42.gif

וגם אני חדשה כאן
בסוף יסתבר שאנחנו הרוב! ברוך הבא

מעגלים

New member
אורלי_ל טוב לראות אותך גם פה

אני לא משתמש באותו ניק כמו בפורום חלומות בIOL ...אבל נשאיר לדמיונך הפרוע לנחש מי אני....

ברוך הבא!!!!! ../images/Emo24.gif

אני די חדש כאן (שבועות מעטים) - וכבר אני מרגיש טוב יותר!!! אני מקווה שגם אתה תהנה כמוני (לפחות) ואני לא יודע מה להגיד לך חוץ מאשר שלמרות שאני לא מכיר אותך אני כבר שמח שהצטרפת! אז ברוך הבא!!!! שלך, בן

Kaya

New member
מעגלים, תתכונן לצלעות שבורות....

וחבורות בכל הגוף ... מה-
שאיה הולכת להרעיף עליך
ולהתרוממות ספיריטואלית מה-
שכל היתר נותנים
אז להתחלה קבל -
, אני.

מעגלים

New member
תודה קאיה כמה חיבוקים בהודעה אחת?

או שאלו החיבוקים של איה? נדמה לי שכבר נשברה לי איזו צלע
וכבר אני מרגיש התרוממות רוח מההודעה שלך

איה@

New member
הנה החיבוקים שלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

למעלה