היי אני חדש כאן

Misery Of Life

New member
היי אני חדש כאן

היי קוראים לי קובי ואני בן 15 (בחודש הבא). אני די חדש בעניין הזה של הקומיקס. קראתי את Batman: The Long Halloween X-men 44# X-men 2099(משו ישן, אולי אחד הראשונים, זה מ94)

Misery Of Life

New member
שלחתי מהר מידי.

מבאטמן מאוד נהנתי, האקס מן לא כ"כ דיבר אליי כי לא ידעתי את הסיפור לפניהם.(קניתי אותם בגלל הציורים לפני כמה שנים מסטימצקי) מה כדאי לי לקרוא בהמשך?-

Kenner

New member
תלוי איזה סגנון אתה אוהב.

אם אהבת את הבאטמן, יש עוד הרבה קלאסיקות של באטמן שממש כדאי לקרוא. אם אתה יותר אוהב פנטזיה, או מד"ב, גם לזה יש הרבה קומיקסים טובים. אם אתה מעדיף סגנון אלטרנטיבי וכ'ו, גם את זה יש. פרט על מה אתה אוהב לקרוא (גם כן ספרים) ולפי זה נוכל לעזור לקורא מתחיל כמוך.

Misery Of Life

New member
אוקיי.

אני די אוהב לקרוא על הכל. מתח וטוויסטים זה תמיד מצוין, אבל גם פנטזיה, מד"ב ופיתוח דמויות זה מצוין. בנוגע לספרים, הספר האחרון שקראתי היה שולית הרוצח של רובין הוב, מאד נהנתי. נהנתי מאוד גם מספריו של דן בראון שתורגמו לעברית ומרשומות רומח הדרקון. גם מיזרי ובית כברות לחיות שעשועים של סטפן קינג היו מהנים. אתת הכתיבה של ניל גיימן לא כ"כ אהבתי, אך קראתי רק את לעולם-לא-עולם, יכול להיות שאלים אמריקאיים וסאנד מן טובים יותר.

the runaway

New member
אז ככה

לעולם לא עולם נחשבת מהיצירות הטובות ביותר של ניל גיימן כשאלים אמריקאיים בערך באותו מיקום. שתיהן כמובן אחרי סאנדמן, אבל אם לא אהבת אותו (ואיך אפשר?) אז כנראה שגם מזה לא תהנה. לרשומות רומח הדרקון יוצאת סדרה רצה החל מאוגוסט. וחוץ מזה, באמת של הסברת מה אתה אוהב ובמה אתה מתעניין אז אני לא מסוגל לעזור לך מעבר לכך.

Misery Of Life

New member
מה אני אוהב, בדיוק.

למה לא אהבתי את לעולם-לא-עולם, אני לא לונדוני ולכן אני לא מכיר את המקומות ובהם הוא מתרכז, לדעתי העלילה לוקה בחסר, חסר בה משהו חיוני שייחד אותה.(זו רק דעתי) בספרים עצמם, אני אוהב את ההרפתקאות והמתח. ברומח הדרקון אהבתי את פיתוח הדמויות אך לא אהבתי כ"כ את קטעי הקרבות כי חלקם היו ממש מבלבלים והייתי צריך לעבור עליהם כמה פעמים כדי להבין מה לעזאזל קרה. לעומת זאת, קטע קרב ויזואלי כמו בקומיקס הוא די מובן. גם אהבתי את החלום שהיה נבואה, את ההפתעות והטוויסטים שבספרים. עוד משהו שאולי יעזור לך לעזור לי, האנימה FMA, היא מבחינתי יצירת מופת. הפיתוח דמויות והעלילה, הטוויסטים וההרפתקאות, קטעי הקרבות, הדבר היחיד שדי איכזב אותי הוא הסוף.

the runaway

New member
טוב, אני לא צופה ב-FMA

לגבי רשומות, לדעתי לא היה שם בכלל פיתוח דמויות. אבל עדיף לחזור לשאלות של קנר, במה אתה מתעניין ומעוניין להתחיל? גיבורים-סופר הירוס? יש עולם גדול עם הרבה מה ללמוד וזה די כיף לאסוף סופרהירוס לדעתי. סיפורים מסתוריים, תעלומות ופיתוח דמויות? מד"ב? פנטזיה? כמובן שעדיף שתפרט יותר על כל דבר.

Misery Of Life

New member
אוקיי

רשומות - לא ממש פיתוח דמויות (לא כמו בכל האנימה למיניהן), אבל בכ"ז. סופר הירוס נשמע נחמד. אם כי מעט נדוש ולא הכי מעניין. הרי מה שקורה שם (תקנו אותי אם אני טועה) יש טוב , יש רע, הם נלחמים והטוב מנצח. לעומת זאת ראנאוויס נשמע נחמד. איזה קומיקס יש שהוא פנטזיה/מד"ב? (חוץ מסאנדמן) שהייתי בדוכן של קומיקאזה (ממנו קניתי את באטמן), ראיתי דברים די קונבנציונאלים. סיפורים מסתוריים ותעלומות וכל הכרוך בכך אני אוהב. אני אוהב לעלות השערות כאלו ואחרות. פיתוח דמויות זה לא חובה. מד"ב ופנטזיה זה תמיד טוב, אבל קומיקס לא יכול להתבסס רק על זה. תנו עלילה ורקע ואגיד לכם אם זה נשמע לי מעניין, בסדר?

the runaway

New member
טוב, אתה טועה

הטוב והרע זה הרקע. כיום קיימים סיפורי סופר-הירוס די מורכבים וטובים.בעיקרון קיימים הרבה דברים טובים כך שקשה לי להמליץ לך. אני מתכוון, אתה אומר הכל אתה אוהב. מה שלמעשה גם אני הייתי אומר במקומך, גם אני אוהב כמעט את כל סוגי הסיפורים. ורנאוויז מומלץ. במקרה כזה שאתה אוהב את כל הסוגים, עדיף שתדע על דברים טובים מביקורות ולא מהמלצות (פשוט כי יש יותר מידי דברים טובים סתם ככה). ביקורות יש כאן, במדור הביקורות של קומיקאזה, בסופר גיבורים וכו' ובבולגי, שקישור אליו יופיע מתחת כי כבר נגמר המקום לקישורים בהודעה.

Kenner

New member
סאנדמן זה מעולה, ובקשר לרשומות

רומח הדרקון - הולך לצאת קומיקס של זה באוגוסט. אם אהבת את לונג הלויין אני ממליץ לך לקרוא את Batman Year One Dark Knight Returns Batman: Hush Killing Joke

למעלה