היי אני חדש כאן

hheezzii

New member
היי אני חדש כאן

כמו כולם אני אוהב את שייגעצ ורוצה ללכת להופעות שלהם... כנראה אני הולך ב8.10 עם ידידה שלי אני חדש פה ואין לי מושג מי פה בכלל אז אם אפשר קצת להכיר אנשים

../images/Emo141.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

בוודאי שאפשר להכיר אנשים..[אותי בכל אופן
] אני גלי, בת 15 וחצי עוד מעט, מאיזור חיפה. ואתה? מה שמך?... [מסנג'ר: [email protected]]

hheezzii

New member
היי

אני חזי מגני תקווה ואני די חושב שטעיתי כי אני מכיר פה כמה אנשים מה איתך? איך מרגישה?

../images/Emo141.gif היי חזי 2 ../images/Emo3.gif

רק עכשיו ראיתי ת'הודעה.. אני מרגישה נחמד.. קצת באסה בגלל הביצפר..
בעעע... אבל יש לי בכיתה ילדה חדשה שאוהבת את שייגעצ
*וזה נדיר בביצפר שלנו, כולם אוהבים את סבלימי-נעל ואת מושיק פאקינג עפיה
* מה איתך?

hheezzii

New member
סורי שלא עניתי מהר...

פשוט לא ראיתי את ההודעה אני בן 15... לי לא איכפת אם אוהבים את המוזיקה שאני אוהב אני פשוט שומע אותה שימותו כל הקנאים שאין להם דיסקמן חחחחח מסכנה... סבלימי-נעל , ומושיק כפה!מרחם עליךךךךך

../images/Emo141.gif חעחע../images/Emo6.gif יפה אמרת../images/Emo70.gif

דיסקמן=ההמצאה הכי שווה בעולם
אבל מעצבנות אותי התגובות של אנשים..שאני יושבת בהפסקה בחוץ על המעקה ושומעת מוזיקה ובאים אליי [אפילו חברות] אומרים "די להיות פריקית
"
ואני כזה.."WTF?!" אבל בעיקרון לא 'כפת לי מה אומרים
שמה _|_ [שאין לי
על כוווולם!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifעזבי אותך שהדיסקמן ההמצאה הכי

טובה....קודם כל זה שי דיסקים זו כבר המצאה מעולה. תחשבי על זה איך יראו אנשים שילכו עם תקליטמן?

hheezzii

New member
ועוד לי יש 3 דיסקמנים

1 רגיל 2 מפ3-שאחד מהם גם לראית סרטים אתמול קניתי את השלישי חחח(אחרי החלפה של שבוע)

GuglyBu

New member
ברוך הבא

אני עמית, כמעט בן 15 מהרצליה כמעט לא כותב, עסוק בחופש

hheezzii

New member
תודה גם לך...

רגע אם אני יגיד לך שהחופש נגמר... אתה תכתוב? יו...אני משתגע! אין לי קול!!!!!!!

GuglyBu

New member
שהחופש ייגמר

לא יהיה לי הרבה זמן, אבל יותר מעכשיו

sunshiner

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

קוראים לי מתן, אני בן 14 מראשון...וכמו כולם אני מת על שייגעצ וכו' יכול להיות שגם אני אלך להופעה ב-8 לאוקטובר... נ.ב גני תקווה עיר מגניבה

hheezzii

New member
תודה לכולם!

האיסי שלי זה 179373251 והמסנג'ר שלי זה [email protected] משקאות חריפים שיר חבל"ז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נצל"ש../images/Emo26.gif

אני עדיין מחפש את האקורדים לשיר משקאות חריפים.... ובשרשור אקורדים לשירים אין אותו... אז אם מישהו יכול לעשות טובה ולרשום כאן את האקורדים אני אודה לו מאוד :)

למעלה