אני צעיר (14) אני אוהב לישמוע איירון מיידן ואני רק מתחיל כי יש לי רק את האלבום the number of the beast ושני השירים שאהבתי שם זה 666 the number of the beast וגם את run to the hills יש לכם עוד אלבומים להמליץ לי אליהם? נ.ב-אדי שולט!
אלבומים מומלצים מאוד הם: Iron Maiden Piece Of Mind Somewhere In Time Seventh Son Of A Seventh Son Fear Of The Dark Brave New World Dance Of Death שמתי רווחים כי כל קבוצה היא בתקופה שונה שבה הם נשמעו קצת אחרת.
זה לגיטימי ולא שמתי את "אין תפילה..." כי אני לא ממליץ על האלבום הזה. אבל מה שכן אני אעשה חלוקה מחדש כי אתה צודק. אז הנה החלוקה המשופרת: Iron Maiden Piece Of Mind Somewhere In Time Seventh Son Of A Seventh Son No Prayer For The Dying Fear Of The Dark The X Factor Virtual XI Brave New World Dance Of Death זה מה שאני ממליץ מהתקופות השונות שלהם. מומלץ ללכת לפי סדר החלוקה.
איך אפשר להגיד שהאלבום Piece Of Mind גרוע כשיש בו שירים כמו: Revelations The Trooper- מה שלא יגידו: "נמאס" וכו'... השיר הוא מצויין. הריפ בו פשוט אבל מגניב, אחר- כך יש עליה בטונים ואז נכנסת השירה. הסולואים יפים- הכניסה של דייב אחרי אדריאן בסולו ממש טובה. רק צריך להקשיב!