היי אני חדש כאן

rick 32

New member
היי אני חדש כאן

ערב טוב לכולכם הייתי מעוניין לקבל תמיכה או עצות ממי שחבה את מה שאני מספר עכשיו אני בן 33 נשוי 4 שנים יש לנו ילד בן 3 בחודש האחרון גיליתי כי אישתי בגדה בי ליפני כשנה לערך אישתי לא מכחישה זאת ואומרת כי לא היה בינהם סקס אלה כל הדברים מיסביב וסהכ הם ניפגשו שלוש פעמים לציין כי המיפגשים היו בבית שלי בזמן שאני הייתי בעבודה דבר שהרס אותי יותר שהיה לה את האומץ לבוא לביתנו היא טוענת שהיא מיצטערת ומבינה את הטעות שעשתה אולם אני לא יכול להוציא את זה מראשי וזה גורם לי לסבל רב כי סהכ הייתי בעל מסור אוהב מפרגן ואבא טוב לילד שלי והכי כואב לי עליו שהוא יפגע אם אני אחליט להיתגרש מימנה וזה בראשי למרות שהיא לא מעונינת בזאת וטןענת כי אני אהבת חייה ורוצה להרחיב את המישפחה אני בדילמה קשה כי אני לא מאמין בה יותר ובטח לא אסלח לה על זה איך יוצאים מהמצב הזה ?זקוק ליעוץ

ניקולי

New member
כאשר

גנב נתפס הוא טוען "זאת פעם ראשונה שלי" נכון זאת פעם ראשונה שלו שהוא נתפס, אבל מי יודע את מס' הפעמים שהוא גנב? אישתך אמרה לך שסה"כ שלוש פעמים נפגשה איתו, בביתך, ולא היה בניהם כלום, מלבד (שלוש נקודות) תראה בעיניי,זה לא משנה מה היא עשתה וכמה פעמים היא עשתה, מספיקה לי רק פעם אחת ע"מ לחוש את הבגידה ולהפגע. מה עלייך לעשות? זה תלוי בך נראה לי שאתה נחוש בדעתך להתגרש, רק משום מה נראה לי שאתה חושש, והסיבה היא לא הסיבה שהיא אמרה לך שהיא לא רוצה , אתה פשוט מפחד לעשות את הצעד הזה. תראה מה שאני מציעה לך לעשות זה לקחת אוויר נשימה, ולנסות לא לשכוח, אבל לסלוח, היא ביקשה את סליחתך, ולא נראה לי שהיא כ"כ מעונינת להתגרש. תנסה במשך שנה, עם יד על הדופק, אל תאמר לה שיש לה אולתימטום אלא תייסם אותו מבלי שהיא תבחין בכך.

freearth10

New member
אישה שמחפשת קשר מחוץ

למערכת הנשואין - היא אישה שקשה לה בתוך המערכת ואני חושבת שאתם צריכים לפתוח את הבעיות שלכם ולדבר על דברים שמציקים לכם בזוגיות הזאת. כחד הורית אני יכולה לאמר לך שלגדל ילד לבד זה קשה. קשה לאישה. קשה גם לילד. ולכן הייתי ממליצה לך לעשות הכל כדי לשמור את הזוגיות הזאת, אבל כדי לשמור עליה דברים צריכים לצאת החוצה. הכעסים שלך וגם שלה. ואז אולי תוכל לסלוח לה, כי הדרך חזרה לזוגיות עוברת דרך הבנה, סליחה ואהבה. מאיה

adam33

New member
אהבה

אכן אתה נמצא במצב שאתה מהלך על חוט דק מצד אחד אתה אוהב מצד שני אתה חושש והבעיה שאם תסביר לה את זה מישהו עוד יותר יפגע מכך ולכן תתחילו בבניה מחודשת בניה שאינה מושתת על חוסר אימון וחשדות ואתה תביט לעומק תראה כיצד היא פועלת למען האהבה כאשר זה צריך להיות יותר מכל מה שהיה עד עתה וגם אתה תפעל להעמיק את האהבה בנכם כאשר שניכם תתנו מתוך הלב אתם גם תקבלו אחד צהשני בצורה הראויה לגבי הבגידה שלה ( זאת בגידה!!!) אל תכנס לכך וזה לא חשוב כעת לחפור עמוק עמוק במה שהיה מה שחשוב כעת להמשיך הלאה באהבה אחרת מחודשת ועמוקה בנכם..

blg

New member
נדמה לי

שכדאי לחכות מעט לםפני שמקבלים החלטות ענקיות. מניחה שהכאב כבד מנשוא כרגע. אני מאמינה שהכאב מעט מתפוגג ושיכול להיות שמה שאשתך עשתה זה איזה סוג של "ניעור של היחסים". (ולא, זו לא איזו סלחנות ביחס לבגידה). הכל כל כך טרי לך, נראה לי שהכי כדאי זה לחכות קצת, אח"כ לראות מה הלאה, אולי באמצעות יועץ /מתווך / מגשר מישהו שיעזור לכם לברר יחד מה אתם רוצים / צריכים / יכולים לתת ביחסים בינכם. באופו אירוני בגידה עשויה להפוך למקפצה של יחסים. (מין טוויסט כזה) בהצלחה.

למעלה