היי, אני חדש כאן אני מת על סאות' פארק!!!! ושאלתי היא , מה כתובת האתר של סאות' פארק?
D D design New member 16/2/03 #1 היי, אני חדש כאן אני מת על סאות' פארק!!!! ושאלתי היא , מה כתובת האתר של סאות' פארק?
B B i z z y D New member 16/2/03 #3 ברוך הבא למה שלא תעשה חיפוש על המילה סאות פארק? יש מלא אתרים שלהם. [למרות שאני יודעת שהתכוונת לאתר הרשמי]
ברוך הבא למה שלא תעשה חיפוש על המילה סאות פארק? יש מלא אתרים שלהם. [למרות שאני יודעת שהתכוונת לאתר הרשמי]
W wanna get high New member 16/2/03 #4 קודם כל ברוך הבא ושנית האתר הראשי הוא southparkstudios.com אבל אין לך הרבה מה לעשות שם...
מ מגבת מסטולית New member 17/2/03 #7 לא מדויק מדובר באתר נחמד למדי, שרואים שידם של מט וטרי מעורבת בו, הרבה פעמים מופיעים שם כל מיני תשובות שלהם לשאלות על סאות' פארק ובתקופה האחרונה גם פרשנויות באמ.פי 3 על פרקים ישנים. בכלל יש שם המון מידע מאורגן על התוכנית, הדמויות ושאר ירקות...
לא מדויק מדובר באתר נחמד למדי, שרואים שידם של מט וטרי מעורבת בו, הרבה פעמים מופיעים שם כל מיני תשובות שלהם לשאלות על סאות' פארק ובתקופה האחרונה גם פרשנויות באמ.פי 3 על פרקים ישנים. בכלל יש שם המון מידע מאורגן על התוכנית, הדמויות ושאר ירקות...