היי, אני חדש כאן...

bentovtov

New member
היי, אני חדש כאן...

בשנתיים האחרונות מצאתי את עצמי מאוהב בשכן הסטרייט שלי, הוא כל כך יפה שזה כואב.
שרירי, בנוי טוב, שיער קצר חלק על הראש, שיער שחור עבה ממלא את החזה שלו ומתפצל על שרירי הבטן המושלמים שלו ויורד עד למפשעה.

הוא מאוד חברותי, ידידותי, מראה לך שאכפת לו ממך, יודע הרבה מאוד וחד מחשבה ומיר תגובה, עובד קשה ואוהב לצאת לבלות, תמיד תמצא אותו זז ולא נח לרגע...אני מצאתי את עצמי מתאהב בו, למרות שחזרתי ואמרתי לעצמי שאין סיכוי איתו והוא סטרייט. ראיתי אותו מתחיל עם בחורות, ראיתי אותו מתנשק איתן ובחלק מהלילות הייתי שומע אותם מזדיינים מבעד לקיר שמפריד בין הדירות שלנו. פינטזתי עליו, רציתי אותו, כל כך רציתי אותו, שיגע אותי שהוא היה כזה נחמד אליי וחברותי ורצה לעזור תמיד.

לפעמים היה נדמה לי שהוא רומז לי משהו, ככה בסאבטקסט, שהוא רוצה אותי, אבל ידעתי שאני מדמיין ומחפש איפה שאין שום דבר. ברגע של חולשה או שזה היה בגלל ששתינו קצת ואני שתיתי טיפהל'ה יותר מדי, אמרתי לו שאני אוהב אותו ורוצה להיות איתו. הוא קיבל את זה סבבה ולקח אותי למיטה. בבוקר התעוררתי ולא הייתי בטוח מה קרה, שאלתי אותו אם אמרתי לו מה שאני חושב שאמרתי לו אתמול בלילה, והוא אמר שכן. שאל אותי אם אני באמת מרגיש ככה?, אמרתי לו שאני בהחלט מאוהב בו ורוצה אותו.

"מצטער גבר, אני סטרייט, בקטע של בנות וכזה...אתה יודע, ציצים" הוא אמר לי בחיוך המקסים שלו.
תפח לי על השכם ואמר, "אתה בחור טוב, ואם היית בחורה אני בטוח שהייתי נמשך אליך, אבל אתה לא, אז לא".

העברנו עוד חודשיים ביחד כשכנים, הוא המשיך להסתובב בשכונת הסטודנטים שלנו בלי חולצה, יושב עם החבר'ה, מדבר וצוחק ואני נמצא שם ומת מבפנים, מת לחבק אותו ולנשק אותו, ולקיים איתו יחסי מין. שלחתי לו מכתב בו אני מסביר את רגשותיי, הוא התיישב איתי לשיחה אינטימית בה הבהיר לי שהוא לא מעוניין, ואני צריך לרדת מזה. הוא אף פעם לא ישתנה בשבילי. הוא מחבב אותי כחבר ואפילו אוהב אותי כחבר, אבל הוא אוהב בנות וזהו.

הוא עזב בסביבות אוקטובר האחרון, אני נשארתי, כבר יותר מחצי שנה שלא נפגשנו, אני רק רואה תמונות שלו בפייסבוק שהוא מפרסם מדי פעם ומתחרמן ממנו כל פעם מחדש. אתמול בערב לא יכולתי לעמוד בזה ושלחתי לו הודעה בפייסבוק, זה מה שכתבתי:

"אני עייף, אני רוצה לישון, אני רוצה מישהו שיחבק אותי, אני רוצה מישהו שיגיד לי שהוא אוהב אותי, אני רוצה מישהו שידע לתת אהבה ולקבל אהבה!, אני לא יודע למה אני כותב לך את זה, אתה סטרייט, ואפילו אם היית גיי לא נראה לי שהיית מעוניין. אתה הבנאדם הכי חכם שיצא לי לפגוש, אתה הבנאדם הכי יפה שיצא לי להכיר מבפנים ומבחוץ. אני כבר לא רוצה לאהוב אותך, זה כואב לי, אני רוצה להפסיק...איך אני מפסיק..."

לא עברו 10 שניות וכבר קיבלתי את סימן ה וי שמראה שהוא ראה את ההודעה, לא חלפו 5 שניות מאז הסימן הופיע והוא כבר התחיל לכתוב לי תשובה, זה מה שהוא כתב: "אוקיי...חייב לומר טיפה מטריד...אחינו. הצעד הראשון לחיים טובים מתחיל מבפנים...אם אתה רוצה שיהיה לך יותר טוב תעשה שיהיה יותר טוב....אתה רוצה להיות בריא?...תתאמן ותאכל נכון...אתה רוצה מישהו לאהוב? - צא וחפש בחור גיי שתוכל להמשך אליו ולנהל איתו מערכת יחסים בריאה...ובחייאת עשה טובה. קח את עצמך בידיים וצא לחיים חדשים" . וחתם את ההודעה בסימן סמיילי

הוא לא עשה לי אנפרנד בפייסבוק, בדרך כלל זה מה שאנשים עושים, אני חושב לעשות את זה אבל אומר לעצמי שאולי רק אבל את קבלת עדכוני הסטטוסים שלו וכזה כי בעתיד ארצה לשייט בפרופיל שלו. אני עדיין אוהב אותו, אני חושב שכדי שאני אשנא אותו הוא צריך להחטיף לי מכות רצח.

אני מנסה להמשיך הלאה ולשכוח אותו אבל זה קשה...

הוא ענה לך. נתן עיצות בזוקה אבל ! הוא רציני שלא בענין.

תראה, בעולם מלא חתיכים עד גיל 30. בשנים האלה הבן אדם צריך לזיין בלי חשבון. אתה נעצר. משהו כאן לא בסדר. עליך לעבוד יותר על הקלות של הדברים בחיים. היום בא לך מישהו מחר לא בא לך מישהו. זה בסדר. שחרר.

וואוו

נו בטח שתתאהב בו. הוא כזה נחמד, מבין, לא שופט ומכבד.
ואתה?
אתה תלותי, לא מבין עניין, מצפה שסדרי עולם ישתנו רק בגלל איך ש*אתה* מרגיש.
אז התאהבת בסטרייט. אז מה?
למה אתה שולח לו כל כך הרבה הודעות? מה אתה רוצה שיעשה? שישתנה? שיהיה הומו פתאום? או אולי שיעשה לך טובה ויתן לך לטעום ממנו קצת?

זה לא רלוונטי איך שאתה מרגיש. אני אפילו לא אתעסק בזה כי זה לא חשוב, ולמען האמת, עם איך שאתה מתנהג, אז לא אכפת לי.
אני רק אגיד לך שהוא סטרייט, ובמקום להבין את זה ולהוכיח שידידות בין סטרייט להומו אפשרית, אתה מתעלק עליו, מעורר בו רחמים ואפילו קצת מגעיל אותו.
הוא קיבל אותך וכיבד את הרגשות שלך. ואתה, מה עשית? כבדת את מי שהוא? כבדת את הרצון שלו להיות עם נשים?
לא. ראית רק את עצמך ואת מה שאתה מרגיש וקיוויתי שאיכשהו העולם יתנגן לפי הטון הזה.

אם בחורה היתה מתאהבת בך ככה, מה היית עושה?
ואם היא היתה שולחת לך הודעות ואומרת לך ללא הרף כמה שהיא רוצה אותך, ורוצה שיאהבו אותו ושיחבקו אותה.. זה לא היה מטריד אותך?
ומה היית אומר? האם היית עונה: "טוב, אני הומו, אבל בואי אלי ואני אוהב אותך"?
לא! נכון? אז צא מזה! הוא גם לא!

אפילו בי עוררת רחמים. ואני הומו.
ופעם, כשהייתי מקבל הודעות כאלה מהומואים, עוד הייתי יכול להבין כי בעיניהם היה קיים סיכוי. אבל בעיני, לא היה.
פה, לא יכול להיות שבעיניך יש סיכוי כזה. ברגע שהוא אמר שהוא סטרייט, ועוד כיבד אותך מאוד אח"כ - היית צריך להבין שהוא בחור טוב וזה הכל. אם היה קשה להתנתק ממנו כי הוא קרוב אליך - אז כשעזב, מה טוב.
אבל אתה לא מפסיק להציק לו עם ההתאהבות הזאת, כאילו שיש לו משהו לעשות בעניין.
הוא נתן לך עצות טובות. קח אותן. וצא לו מהחיים כבר.
אני הייתי מאנפרנד אותך מזמן, ומוסיף חסימה. וזה לא יהיה הומופובי מצידי, זה יהיה להוריד מעלי מטרד רציני.

אני יודע. כתבתי את ההודעה הזאת באופן ממש ממש ביקורתי. הסיבה שכתבתי את זה ככה היא כי לא יכלתי לחשוב על עוד דרך שהיא אפילו 43יותר ביקורתית מזאת.
וכיוון שאבדתי גישה ליוזר הקודם שלי, פתחתי במיוחד יוזר רק כדי להגיד לך שאתה ראוי לסטירת לחי ממש חזקה, ואם היית חבר טוב שלי, הייתי בשמחה נותן לך אותה ומצרף בעיטה על הדרך.

bentovtov

New member
אקוסטיק, אתה כל כך צודק...

נמאס לי להיות כזה תלותי לגביו. ואני לא כזה תלותי בחיים בכלל, פשוט בקשר אליו אני הסתנוורתי.
נמאס לי להיות זה שמחזר כל הזמן אחרי בחור שבכלל לא מעוניין. אני בתהליך גמילה ממנו עכשיו, ואני מפסיק כל קשר איתו.

מטריד אותי מה שאיציק אמר פה בקשר לזה שהוא דווקא נהנה מהחיזור שלי, שזה איזה שהוא בוסט לאגו שלו, אבל יותר מזה אני לא מעניין אותו.

אז הגיע זמן לחתוך, ואני חותך ממנו וממשיך הלאה. תודה על הבעיטה, אני מאוד מעריך את זה.

Acoustic 3

New member
פייי סופסוף שחזרתי את היוזר המקורי שלי.

אני מעריך אנשים שמזהים בעיטה שנובעת מרצון טוב לנער מישהו ולהעמידו במקום, ולא מתחילים להעלב משטויות.
&nbsp
בקשר למה שאיציק אמר: אני לא מסכים עם שומדבר ממה שכתב.
אין אפילו רמז (ולו הקטן ביותר) שהבחור שלך נהנה מהחיזור, אלא להיפך. נכון שזה עלה לו על העצבים בסוף, אבל לאורך כל הדרך הוא היה נחמד, מקבל ואדיב מאוד. את האדיבות הזאת איציק פירש בתור הנאה מחיזור בגלל מקרה פרטני שהיה לו בעבר - אין זה אומר שזה נכון.
בתור הומו - שמתי סוף לחיזורים של גברים, ויצא לי לשים סוף לחיזורים גם מנשים. יש בזה משהו נחמד שמגלים בך עניין וזה תמיד כיף שמישהו מוצא אותך אטרקטיבי. מצד שני, אף אחד לא רוצה לחזור על עצמו יותר מדי פעמים, ובטח לא במצב בו אתה מנסה להוריד מעליך חיזורים של אדם שאין בך כלל עניין בו.
בנוסף, תמיד טרחתי להיות אדיב ונחמד גם כאשר לא היה לי עניין באותו מחזר/ת. למה? כי זה פוגע מאוד להדחות על ידי מישהו שרוצים מאוד, וזה עוד יותר פוגע שלאחר הדחיה מקבלים יחס לא מכובד, או לא מקבלים שום יחס.
הוא היה מקסים אליך. אבל לפי מה שאמרת, הוא לא הביע הנאה מהחיזור. לא במישרין ולא בעקיפין.
&nbsp
בנוסף לכך, הוא סטרייט, וזה יכול מאוד להכעיס שהוא מקבל אותך כהומו (ועוד כזה שרוצה אותו), אבל אתה מצדך מסרב להכיר בכך שהוא לא כמוך - הוא סטרייט. למרות הכל הוא נשאר אדיב וטרח להתייחס אליך גם כשהוא לא גר בצמוד אליך וכבר לא חייב להתמודד עם השטויות האלה.
בשורה התחתונה - אני שמח שהבנת שצריך לחתוך ולהמשיך הלאה (ואין צורך ליידע אותו בדבר ההחלטה שלך, או להתנצל בפניו. עדיף להמנע מכל קשר איתו בעיקר כי זה מעיק עליו).
&nbsp
בהצלחה, נשמח אם תעדכן.

ItsikH

Member
עמדה מעט הפוכה, הוא נהנה מהחיזור שלך, נעים לו החשק שלך
זו ההשלכה של "גיי פרנדלי".
בנימה אישית אספר, הכי "גיי פרנדלי" נהנה מאוד מהיחס בינינו כל עוד לא נאלצנו לחלוק מיטה במלון, אז גילה חרדה בלתי מוסברת... וגם לא מבוססת.

aשרון

New member
רגע, אני לא מבין...

הוא נהנה מהחיזור, וזה דווקא נעים לו, אבל שם את הגבול של סקס?

מה היה היחס ביניכם? או היחסים יותר נכון.

ItsikH

Member
שום דבר, אופניים והרבה וזהו
לא "הוא נהנה מהחיזור" כמו זה שבסיפור המתואר...

יש לי חבר כזה

אבל אני ישן אתו, כי אין לו כסף לשכור דירה. לפעמים אני קם בלילה לשירותים ועושה ביד מחורמן עליו. והוא צוחק בקול הבן זונה.

למעלה