היי אני חדש כאן בבקשה כנסו כמה שאלות :)

emiltayeb

New member
היי אני חדש כאן בבקשה כנסו כמה שאלות :)

קודם כל הסדרה הזאת ממש טובה! זה אשכרה הסיטקום היחיד שאני חושב שהוא מצחיק אחרי חברים.. התחלתיל ראות בערך מאמצע העונה הראשונה ועכשיו אני כרגע באמצע עונה רביעית וממשיך. כמה שאלות: איזה עונה היא הנוכחית שרצה עכשיו באר"הב? כמה עונות יהיו סה"כ לסדרה? האם אחד מהשחקנים אי פעם ביקר בישראל? תודה לכולם!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהיי היי, ברוך הבא! :)

מסכימה לגמרי, ואותי אישית הוא מצחיק יותר מחברים.
העונה הנוכחית היא עונה 6, וכרגע ידוע שיהיו 8 עונות. לי אישית לא ידוע אם אחד השחקנים ביקר פה..

Ayelet 363

New member
ברוך הבא לפורום!! ../images/Emo13.gif

לכל השאלות אור כבר ענתה לך (גם לי לא ידוע אם אחד מהשחקנים ביקר בארץ)...

elad218

New member
אז כנראה שלא ראית את הסיטקומים הנכונים...

כי 'חברים' לא מציבה רף מי יודע מה גבוה מבחינה קומית.
(ואני אומר את זה בתור מעריץ גדול של 'חברים') לגבי השאלה האחרונה – אני לא יודע אם השאלה הזו מגיעה כי אתה יודע את זה, אבל ג'וש רדנור (טד) הוא יהודי ועד התיכון למד בבי"ס יהודי, ג'ייסון סגל (מארשל) חצי-יהודי אבל גודל כיהודי וגם עשה בר-מצווה. ידוע גם שאליסון האניגן (לילי) היא חצי יהודייה. אני לא יודע על איזשהו ביקור של אחד מהם בישראל, אבל בהתחשב במוצא שלהם לא מטורף להניח שאחד מהם ביקר כאן מתישהו לפני שהוא התפרסם בגדול (אולי בילדות...). אם השאלה שלך הייתה על ביקור מאז שעלתה 'איך פגשתי', סביר להניח שלא. אה, וברוך הבא!

emiltayeb

New member
חברים לא מציבים רף גבוהה מבחינה קומית?!

אוקיי..אתה טועה =] פעם חשבתי שסיינפלד היא הסדרה הכי טבוה בעולם ואז הגיעה חברים.. אין על הסדרה הזאת :)! ואם זו דעתך אז זכותך..אבל אל תגיד שהיא לא מציבה רף גבוהה מבחינה קומית כי זה פשוט לא נכון

elad218

New member
לא חושב שזה עניין של דעה

אבל בסדר, לא נתווכח על זה.

למעלה