היי אני חדש...(בערך)

Yuske

New member
היי אני חדש...(בערך)

היי לכולם (התחלה מעפנה אני יודע אבל זה מה יש---אני גרוע בהתחלות...) טוב אז אני חדש כאן בפורום (בערך) וכשאני רושם בערך אני מתכוון שאני ביקרתי בפורום הזה לפני ככמה חודשים אבל לא ממש רשמתי הודעות אז ככה שאני לא יודע כלום ממה שהולך כאן בפורום...(לא הייתי כאן חודשיים) אני חובב אנימות מושבע (בטח כמו חלקכם) ודיג'ימון היא בין הראשונים שאני מעדיף (התחלתי מדיג'ימון 2 שראיתי את הכל דיג'ימון 3 ראיתי כמה פרקים ודיג'ימון 4 ראיתי אני מניח שאת רוב העונה באנגלית---ייקח לי קצת זמן להתרגל לעברית אז הקולות קצת מוזרים בשבילי בעונה ה-4 בעברית...) טוב...נקווה שאני אשתלב כאן ו.....זהו....

ברוך הבא ^_^

אני מקווה שתהנה פה :] ותיזהר מהפאן-גירלז הן ממש מטורפות.. קוג'י:כאילו את לא פאנגירל -_- אני????!!מה פתאום??!!! קוג'י:-_- דאייסקה:אני מצטער בשמה ובשם ההנהלה של השכל שלה,שלא עובד כרגע,היא פאנגירל..אבל היא בסדר..אני חושב \= היי!!השכל שלי כן פועל!!!! דאייסקה:כן..בטח,בגלל זה במקום ארוחת ערב הבאת לי דוגלי!!>.< אבל הזכרת לי כלבלב... דאייסקה:ארררר!!!!!>_____< ממ..חחח..תהנה בפורום ^^; *בורחת מדאייסקה שרודף אחרי עם סכין ומזלג*

Goggle Girl

New member
או, הוא מכיר פאנגירלס ../images/Emo3.gif

נכון, ידידי?
וחופית, את באמת פאנגירל

Goggle Girl

New member
היינו יחד בגולני ../images/Emo3.gif

לא, סתם, אנחנו מכירים מהחטיבה ^_^

Digi Lista

New member
ברוך הבא(לא בערך,בדיוק!)../images/Emo13.gif

אהלן,אני בטוחה שתשתלב כאן(אני לשירותך)ותרגיש ב
(תסלח לי שאני לא כותבת הרבה,יש לי בעיות באינטרנט)

שלום שלום ../images/Emo140.gif

לאחר שעשית הכירות עם הפאנגירל שלנו חופית, אני סתם אוהבת דיג'ימון שנוטה לפאנגירליזם (כן, יותר בקטע של בישים מאשר שונן איי -^^-) אמ.... אני פריקית של אנימות, מורידה בלי סוף אם זה היה תלוי בי
טוב, אני אשתוק, כי אני עייפה ואני מדברת שטויות בטח ^^' אז תהנה פה איתנו... אפשר לשרוד

Apikachu L

New member
שלום שלום, נעיםם מאוד

הינה שוב באים חדשים וואאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווו

למעלה